Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal_86 BT Gotham
TU21 433 Tactiek sss
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
42.2 gemiddelde waardering 52.1
goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Mancini passt de bal met de wreef. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dowgiałło zijn tegenspeler op de grond. Dowgiałło krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Kleshchenko rent richting de bal. Kleshchenko probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło schiet op doel. Fiuta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - BT Gotham 0:1

11e minuut.
Bardoni is nu in balbezit. Delmotte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bardoni raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kleshchenko neemt zijn aanloop. Fiuta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - BT Gotham 0:2

15e minuut.
Vulpe rent richting de bal. Vulpe passt de bal zonder na te denken. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło onderschept slim de pass. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Fiuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Filosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sereno onderschept slim de pass. Dzban begaat een overtreding. Dzban krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Costa geeft een hoge lob. Saydam heeft problemen om de bal te vangen. Saydam passt de bal met de wreef. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Del Santi trapt de bal weg. Dowgiałło kopt de bal weg. Barbarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kleshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleshchenko draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - BT Gotham 0:3

23e minuut.
Costa passt de bal in één keer door. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans probeert naar een medespeler te passen. Bazzarella is nu in balbezit. Bazzarella geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy geeft een lange en hoge pass. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło schiet op doel. Fiuta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - BT Gotham 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_86 54%, BT Gotham 46%.
Arsenal_86 - BT Gotham 0:4

46e minuut.
Bardoni met een sublieme pass. Saydam rent richting de bal. Saydam passt de bal met de wreef. Kleshchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleshchenko schiet op doel. Fiuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Del Santi trapt de bal weg van het doel. Bazzarella kopt de bal weg. Sereno controleert de bal met de borst. Dzban bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzban draait met de bal, schiet en ... Del Santi bokst de bal weg.

53e minuut.
Filosi kopt de bal weg. López geeft een lange en hoge pass. Bardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardoni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
López rent richting de bal. López met een sublieme pass. Kleshchenko met een sublieme pass. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. Fiuta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - BT Gotham 0:5

60e minuut.
Bazzarella onderschept slim de pass. Bazzarella met een sublieme pass. Dzban is nu in balbezit. Dzban draait met de bal, schiet en ... Del Santi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - BT Gotham 1:5

63e minuut.
Inworp. Mancini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bardoni is nu in balbezit. Bardoni geeft de bal voor. Dowgiałło rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kleshchenko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bardoni rent richting de bal. Bardoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
López geeft een hoge lob. Oosterwolde heeft problemen om de bal te vangen. Bardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardoni haalt uit met een fantastische trap. Fiuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - BT Gotham 1:6

76e minuut.
Bazzarella is nu in balbezit. Bazzarella geeft de bal voor. Daar is Jabłonowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filosi is nu in balbezit. Filosi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Mancini verovert de bal door een tackle van achteren. Mancini geeft een lange en hoge pass. Bardoni is nu in balbezit. Bardoni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
López met een sublieme pass. Mancini is nu in balbezit. Mancini speelt de bal door. Klungelig pakt Bardoni de bal. Bardoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_86 54%, BT Gotham 46%.
Arsenal_86 - BT Gotham 1:6