Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Marlen FC Escapology
523 Tactiek def
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 48.5
zeer goed Schieten goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Altıntekin met een sublieme pass. Daar is Ninoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskółka rent richting de bal. Jaskółka geeft de bal voor. Vadim krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Vadim rent richting de bal. Dzięgielewski rent richting de bal. Vadim onderschept slim de pass. Vadim schiet op doel. Candelas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - FC Escapology 0:1

12e minuut.
Jaskółka geeft een hoge lob. Dzięgielewski is nu in balbezit. Dzięgielewski geeft een lange en hoge pass. Vadim rent richting de bal. Vadim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pedrosa rent richting de bal. Hjörvarsson onderschept slim de pass. Hjörvarsson passt de bal met de wreef. Vadim rent richting de bal. Vadim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kusak speelt de bal door. Dağdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağdeviren passt de bal met de wreef. Luchian is nu in balbezit. Luchian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Vadim rent richting de bal. Dzięgielewski met een sublieme pass. Ninoiu is nu in balbezit. Jaskółka onderschept slim de pass. Jaskółka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Wiesiołowski kopt de bal weg. Dağdeviren is nu in balbezit. Dağdeviren passt de bal in één keer door. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Marlen 42%, FC Escapology 58%.
Ks Marlen - FC Escapology 0:1

48e minuut.
Ninoiu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaskółka met de inworp. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez geeft de bal voor. Candelas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Borysewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak rent richting de bal. Kusak geeft de bal voor. Luchian springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Marlen - FC Escapology 1:1

85e minuut.
Inworp. Hjörvarsson met een snelle inworp. Bizet probeert naar een medespeler te passen. Vadim rent richting de bal. Vadim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kusak is nu in balbezit. Vadim is nu in balbezit. Altıntekin is nu in balbezit. Vadim verovert de bal door een tackle van achteren. Vadim draait met de bal, schiet en ... Candelas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Marlen - FC Escapology 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Marlen 50%, FC Escapology 50%.
Ks Marlen - FC Escapology 1:2