Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sobięcin Wałbrzych Łogień Lasowice
laga1 Tactiek wittiolo
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
49.5 gemiddelde waardering 50.3
good Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Huszcza verovert de bal door een tackle van achteren. Zušťák met een sublieme pass. Huszcza met een sublieme pass. Villafañe bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafañe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Zušťák geeft de bal voor. Ocypa rent richting de bal. Ocypa geeft de bal voor. Villafañe springt en kopt de bal. Cebeiroa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Cebeiroa met een harde bal richting middenveld. Dobrowolski kopt de bal weg. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Strudal met een snelle inworp. Griff geeft een lange en hoge pass. Curuś met een sublieme pass. Villafañe is nu in balbezit. Villafañe draait met de bal, schiet en ... Cebeiroa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Aparicio met een snelle inworp. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt geeft een lange en hoge pass. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Jurek kopt de bal weg. Huszcza heeft problemen om de bal te vangen. Matusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza verovert de bal door een tackle van achteren. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Pitter verovert de bal door een tackle van achteren. Pitter passt de bal met de wreef. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano draait met de bal, schiet en ... Ocypa probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Jurek onderschept slim de pass. Jurek geeft een hoge lob. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - Łogień Lasowice 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sobięcin Wałbrzych 46%, Łogień Lasowice 54%.
Sobięcin Wałbrzych - Łogień Lasowice 0:1

46e minuut.
Keskindiş komt het veld opgelopen. Ruas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ruas rent richting de bal. Ruas passt de bal zonder na te denken. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Cebeiroa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - Łogień Lasowice 0:2

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Villafañe stond buitenspel. Ugarteche komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Baszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszko passt de bal in één keer door. Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Bozkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozkurt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Matusik probeert naar een medespeler te passen. Lins do Rêgo met een sublieme pass. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - Łogień Lasowice 0:3

55e minuut.
Vivanco komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Tzavlakis rent richting de bal. Tzavlakis geeft de bal voor. Villafañe rent richting de bal. Villafañe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sobięcin Wałbrzych - Łogień Lasowice 0:4

65e minuut.
Lins do Rêgo geeft de bal voor. Villafañe heeft problemen om de bal te vangen. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt schiet op doel. Cebeiroa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Matusik onderschept slim de pass. Matusik passt de bal zonder na te denken. Sitarek geeft de bal voor. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Lins do Rêgo passt de bal in één keer door. Buitenspel voor Villafañe. Goede buitenspelval van de verdediging. Zušťák maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sergipano rent richting de bal. Sergipano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ruas rent richting de bal. Ruas passt de bal in één keer door. Keskindiş is nu in balbezit. Ugarteche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarteche schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Lins do Rêgo passt de bal zonder na te denken. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt geeft een hoge lob. Villafañe bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafañe draait met de bal, schiet en ... Cebeiroa bokst de bal weg.

84e minuut.
Tzavlakis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Keskindiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ugarteche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarteche geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sobięcin Wałbrzych 51%, Łogień Lasowice 49%.
Sobięcin Wałbrzych - Łogień Lasowice 0:4