Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pterodaktyl KS Hańcza
AA Tactiek 532H
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
47.5 gemiddelde waardering 45
solide Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


10e minuut.
Rosłoń met een snelle inworp. Jančiukas kan de bal niet met de borst controleren. Jančiukas geeft een hoge lob. Strakovich rent richting de bal. Strakovich draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pterodaktyl - KS Hańcza 0:1

13e minuut.
Inworp. Kolodin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulcsár rent richting de bal. Kulcsár haalt uit met een fantastische trap. Rebolledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bogusz probeert naar een medespeler te passen. Kolodin geeft de bal voor. Dozza is nu in balbezit. Dozza schiet op doel. Rebolledo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pterodaktyl - KS Hańcza 1:1

19e minuut.
Rosłoń geeft een hoge lob. Kręcina kopt de bal weg. Jančiukas rent richting de bal. Jančiukas geeft de bal voor. Strakovich heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pterodaktyl - KS Hańcza 1:2

25e minuut.
Jolondcovschi probeert naar een medespeler te passen. Kulcsár is nu in balbezit. Alasuutari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alasuutari krijgt een gele kaart. Kulcsár raakt geblesseerd tijdens het duel. Kolodin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dozza is nu in balbezit. Dozza haalt uit met een fantastische trap. Rebolledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Alasuutari speelt de bal door. Klungelig pakt Melisz de bal. Melisz passt de bal in één keer door. Jančiukas rent richting de bal. Jančiukas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pterodaktyl 48%, KS Hańcza 52%.
Pterodaktyl - KS Hańcza 1:2

46e minuut.
Bailleul komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Blanco met een sublieme pass. Daar is Jančiukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jančiukas geeft de bal voor. Melisz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Alasuutari met een sublieme pass. Rosłoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančiukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančiukas geeft een lange en hoge pass. Melisz springt en kopt de bal. Bailleul bokst de bal weg.

66e minuut.
Dozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza verovert de bal door een tackle van achteren. Dozza haalt uit met een fantastische trap. Rebolledo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pterodaktyl - KS Hańcza 2:2

69e minuut.
Phú kopt de bal weg. Dozza is nu in balbezit. Diniz speelt de bal door. Dozza rent richting de bal. Dozza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Stolec komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kolodin kopt de bal weg. Daar is Ciampi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciampi onderschept slim de pass. Dozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Alasuutari bereikt de bal nog maar net als eerste. Alasuutari met een sublieme pass. Dozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza schiet op doel. Rebolledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pterodaktyl - KS Hańcza 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pterodaktyl 44%, KS Hańcza 56%.
Pterodaktyl - KS Hańcza 3:2