Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bandyci Szczecin Petarda
4-1-3-2 Tactiek nowa04wol
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
46 gemiddelde waardering 53.4
excellent Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen excellent


12e minuut.
Raška bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković - Savić verovert de bal door een tackle van achteren. Tamanti is nu in balbezit. Güngören onderschept slim de pass. Güngören schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Strappe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zawiejski met een snelle inworp. Güngören is nu in balbezit. Güngören geeft de bal voor. Grycan bokst de bal weg.

18e minuut.
Kräuchi verovert de bal door een tackle van achteren. Kräuchi geeft de bal voor. Polunitski rent richting de bal. Güngören onderschept slim de pass. Güngören draait met de bal, schiet en ... Grycan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Gorbói passt de bal in één keer door. Schrijvers rent richting de bal. Schrijvers passt de bal met de wreef. Güngören bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngören schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Petarda 0:1

34e minuut.
Strappe met een sublieme pass. Prescott probeert naar een medespeler te passen. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. Duy Hoàng werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Polunitski onderschept slim de pass. Polunitski geeft een hoge lob. Malanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bandyci Szczecin - Petarda 1:1

42e minuut.
Lisowicz heeft problemen om de bal te vangen. Lisowicz geeft een hoge lob. Milinković - Savić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković - Savić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bandyci Szczecin 53%, Petarda 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bandyci Szczecin - Petarda 1:1

52e minuut.
Branco verovert de bal door een tackle van achteren. Branco met een sublieme pass. Strappe is nu in balbezit. Zawiejski verovert de bal door een tackle van achteren. Zawiejski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Güngören is nu in balbezit. Güngören geeft een hoge lob. Milinković - Savić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinković - Savić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Petarda 1:2

58e minuut.
Jacobi met een sublieme pass. Daar is Türk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türk probeert naar een medespeler te passen. Mejía Pérez is nu in balbezit. Mejía Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bandyci Szczecin - Petarda 2:2

62e minuut.
Zawiejski verovert de bal door een tackle van achteren. Tamanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngören verovert de bal door een tackle van achteren. Güngören schiet op doel. Grycan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Petarda 2:3

67e minuut.
Schrijvers passt de bal in één keer door. Tamanti is nu in balbezit. Güngören onderschept slim de pass. Milinković - Savić is nu in balbezit. Milinković - Savić schiet op doel. Grycan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Güngören bereikt de bal nog maar net als eerste. Güngören schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Petarda 2:4

71e minuut.
Inworp. Szandarowski komt het veld opgelopen. Wołowicz komt het veld opgelopen. Majkowski komt het veld opgelopen. Panek komt het veld opgelopen. Carmela komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Szandarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strappe verovert de bal door een tackle van achteren. Strappe geeft een hoge lob. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Polunitski geeft een lange en hoge pass. Jacobi probeert naar een medespeler te passen. Prescott met een sublieme pass. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Wołowicz rent richting de bal. Majkowski is nu in balbezit. Raška verovert de bal door een tackle van achteren. Wołowicz rent richting de bal. Wołowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carmela met de inworp. Panek geeft een hoge lob. Schrijvers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrijvers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bandyci Szczecin 44%, Petarda 56%.
Bandyci Szczecin - Petarda 2:4