Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:31
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: VVVV Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 15098
VVVV Vexel
2 Tactiek 442 Defend
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
42.8 gemiddelde waardering 55.3
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Žeravica geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orta met de inworp. Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodward geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Łukawski is nu in balbezit. Łukawski passt de bal met de wreef. Wilczak met een sublieme pass. Valínský rent richting de bal. Valínský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Kalociński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orta met de inworp. Genchoff geeft de bal voor. Woodward springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Orta passt de bal zonder na te denken. Schepers rent richting de bal. Kalociński rent richting de bal. Schepers onderschept slim de pass. Schepers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Daar is Repka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genchoff onderschept slim de pass. Genchoff met een sublieme pass. Schepers rent richting de bal. Schepers schiet op doel. Ziutek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Danielczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Doruch verovert de bal door een tackle van achteren. Doruch met een sublieme pass. Schepers rent richting de bal. Schepers schiet op doel. Ziutek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kryszak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plitica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doruch rent richting de bal. Doruch geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kalociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Plitica is nu in balbezit. Plitica passt de bal met de wreef. Schepers is nu in balbezit. Schepers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kryszak met een sublieme pass. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak passt de bal in één keer door. Žeravica bereikt de bal nog maar net als eerste. Žeravica geeft een lange en hoge pass. Bercovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Klungelig pakt Belidiman de bal. Genchoff speelt de bal door. Woodward heeft problemen om de bal te vangen. Doruch is nu in balbezit. Doruch schiet op doel. Ziutek bokst de bal weg.

37e minuut.
Doruch probeert naar een medespeler te passen. Woodward is nu in balbezit. Orta speelt de bal door. Schepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schepers draait met de bal, schiet en ... Ziutek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Woodward bereikt de bal nog maar net als eerste. Žeravica is nu in balbezit. Woodward onderschept slim de pass. Woodward haalt uit met een fantastische trap. Ziutek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VVVV - Vexel 0:1

42e minuut.
Trojan rent richting de bal. Valínský verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Genchoff. Genchoff krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Doruch kopt de bal weg. Woodward rent richting de bal. Schepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Schepers haalt uit met een fantastische trap. Ziutek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

44e minuut.
Łukawski rent richting de bal. Plitica onderschept slim de pass. Plitica speelt de bal door. Schepers is nu in balbezit. Schepers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVVV 68%, Vexel 32%.
VVVV - Vexel 0:1

48e minuut.
Buitenspel voor Schepers. Goede buitenspelval van de verdediging. Kalociński neemt vlug de vrije trap. Belidiman rent richting de bal. Galchev verovert de bal door een tackle van achteren. Galchev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Bercovich met een sublieme pass. Doruch is nu in balbezit. Doruch passt de bal zonder na te denken. Schepers is nu in balbezit. Schepers draait met de bal, schiet en ... Ziutek bokst de bal weg.

53e minuut.
Woodward heeft problemen om de bal te vangen. Orta is nu in balbezit. Orta probeert naar een medespeler te passen. Woodward rent richting de bal. Woodward draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Genchoff is nu in balbezit. Genchoff probeert naar een medespeler te passen. Doruch probeert naar een medespeler te passen. Schepers rent richting de bal. Schepers schiet op doel. Ziutek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VVVV - Vexel 0:2

64e minuut.
Woodward probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schepers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łukawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Schepers onderschept slim de pass. Schepers draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ziutek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
VVVV - Vexel 0:3

66e minuut.
Kalociński is nu in balbezit. Doruch onderschept slim de pass. Doruch met een sublieme pass. Schepers heeft problemen om de bal te vangen. Schepers schiet op doel. Ziutek bokst de bal weg.

70e minuut.
Doruch passt de bal met de wreef. Schepers is nu in balbezit. Kryszak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schepers raakt geblesseerd tijdens het duel. Woodward zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VVVV - Vexel 0:4

78e minuut.
Orta probeert naar een medespeler te passen. Doruch is nu in balbezit. Doruch speelt de bal door. Schepers rent richting de bal. Schepers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Orta met een sublieme pass. Wilczak is nu in balbezit. Trojan begaat een overtreding. Trojan krijgt een gele kaart. Wilczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łukawski met een snel genomen vrije trap. Belidiman heeft problemen om de bal te vangen. Galchev rent richting de bal. Galchev draait met de bal, schiet en ... Bercovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VVVV 65%, Vexel 35%.
VVVV - Vexel 0:4