Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borsuk_SQUAD Warta Gorzów
532 Tactiek # 3 # 4 # 3
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 34.3
adequate Schieten solid
adequate Passen average
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Agioritis heeft problemen om de bal te vangen. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Brodnicki haalt uit met een fantastische trap. Ben Arfa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Kostrubski met de inworp. Agioritis rent richting de bal. Agioritis passt de bal in één keer door. Pawenta is nu in balbezit. Pawenta draait met de bal, schiet en ... Żywanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Agioritis is nu in balbezit. Agioritis met een sublieme pass. Jopek met een sublieme pass. Daar is Pawenta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawenta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski passt de bal met de wreef. Brodnicki rent richting de bal. Brodnicki schiet op doel. Ben Arfa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Warta Gorzów 0:1

10e minuut.
Hof met een sublieme pass. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Perz rent richting de bal. Brodnicki rent richting de bal. Brodnicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożuchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kożuchowski met een sublieme pass. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Kostecki de bal. Marzec is nu in balbezit. Brodnicki onderschept slim de pass. Kostecki rent richting de bal. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. Ben Arfa bokst de bal weg.

36e minuut.
Bolec kopt de bal weg. Białgoń is nu in balbezit. Brodnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Perz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kostecki verovert de bal door een tackle van achteren. Bolec rent richting de bal. Bolec passt de bal in één keer door. Brodnicki heeft problemen om de bal te vangen. Brodnicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hof passt de bal zonder na te denken. Kostecki rent richting de bal. Trafas onderschept slim de pass. Brodnicki onderschept slim de pass. Brodnicki haalt uit met een fantastische trap. Ben Arfa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuk_SQUAD 65%, Warta Gorzów 35%.
Borsuk_SQUAD - Warta Gorzów 0:1

46e minuut.
Cieślak komt het veld opgelopen. Rüssel komt het veld opgelopen. Papajec komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Văn Lý heeft problemen om de bal te vangen. Hof is nu in balbezit. Hof passt de bal met de wreef. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodnicki schiet op doel. Ben Arfa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Księżyc komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Trafas geeft de bal voor. Cieślak kopt de bal weg. Klungelig pakt Księżyc de bal. Brodnicki is nu in balbezit. Brodnicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Warta Gorzów 0:2

56e minuut.
Hof passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Białgoń de bal onder controle te krijgen. Papajec is nu in balbezit. Papajec schiet op doel. Ben Arfa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Warta Gorzów 0:3

63e minuut.
Kożuchowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rüssel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüssel passt de bal in één keer door. Papajec is nu in balbezit. Papajec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Warta Gorzów 0:4

68e minuut.
Cruz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mlekota komt het veld opgelopen.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Simonet komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalkiewicz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Rüssel passt de bal met de wreef. Dalkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Perz de bal. Perz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borsuk_SQUAD - Warta Gorzów 0:5

77e minuut.
Kożuchowski onderschept slim de pass. Kożuchowski passt de bal in één keer door. Rüssel probeert naar een medespeler te passen. Brodnicki rent richting de bal. Brodnicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klama met een snelle inworp. Perz is nu in balbezit. Brodnicki is nu in balbezit. Brodnicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borsuk_SQUAD 53%, Warta Gorzów 47%.
Borsuk_SQUAD - Warta Gorzów 0:5