Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jerzynki Drugie DrewniakTeam
d Tactiek ProJecT X
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 46.4
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen redelijk


7e minuut.
Kijewski rent richting de bal. Kijewski probeert naar een medespeler te passen. Kapturek rent richting de bal. Kapturek geeft een lange en hoge pass. Janczewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Rendón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ślużyński de bal. Rendón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Ślużyński kopt de bal weg. Kapturek probeert de bal met de borst te controleren. Kapturek met een sublieme pass. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski haalt uit met een fantastische trap. Rendón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Kijewski rent richting de bal. Kijewski passt de bal met de wreef. Kapturek rent richting de bal. Kapturek geeft de bal voor. Janczewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Rendón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Przybyliński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zapiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pełszyk rent richting de bal. Pełszyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pełszyk verovert de bal door een tackle van achteren. Zapiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zapiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapiec geeft de bal voor. Janczewski springt en kopt de bal. Rendón bokst de bal weg.

27e minuut.
Demirökçe rent richting de bal. Sadowski is nu in balbezit. Mols onderschept slim de pass. Demirökçe rent richting de bal. Demirökçe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerzynki Drugie - DrewniakTeam 0:1

42e minuut.
Rendón met een sublieme pass. Tveitan kopt de bal weg. Daar is Żołnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirökçe is nu in balbezit. Demirökçe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cypisek met een harde bal richting middenveld. Zapiec kopt de bal weg. Kijewski is nu in balbezit. Kijewski probeert naar een medespeler te passen. Ślużyński verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jerzynki Drugie 44%, DrewniakTeam 56%.
Jerzynki Drugie - DrewniakTeam 0:1

46e minuut.
Świerblewski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Świerblewski is nu in balbezit. Demirökçe verovert de bal door een tackle van achteren. Mącik geeft een hoge lob. Janczewski rent richting de bal. Janczewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Zapiec met een snelle inworp. Camallı is nu in balbezit. Pełszyk onderschept slim de pass. Pełszyk geeft een hoge lob. Janczewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Rendón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Pełszyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tveitan met een snelle inworp. Demirökçe rent richting de bal. Demirökçe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Heindl is nu in balbezit. Tveitan is nu in balbezit. Tveitan met een sublieme pass. Demirökçe is nu in balbezit. Demirökçe draait met de bal, schiet en ... Cypisek bokst de bal weg. Demirökçe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirökçe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mącik geeft een lange en hoge pass. Daar is Walusiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski schiet op doel. Rendón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jerzynki Drugie - DrewniakTeam 1:1

61e minuut.
Kijewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Walusiak de bal. Janczewski is nu in balbezit. Janczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerzynki Drugie - DrewniakTeam 2:1

64e minuut.
Daar is Mącik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mącik geeft de bal voor. Zapiec geeft een hoge lob. Ślużyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janczewski is nu in balbezit. Janczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jerzynki Drugie - DrewniakTeam 3:1

65e minuut.
Klungelig pakt Heindl de bal. Heindl geeft de bal voor. Zapiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapiec schiet op doel. Rendón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zapiec is nu in balbezit. Zapiec passt de bal met de wreef. Kijewski is nu in balbezit. Kijewski geeft de bal voor. Janczewski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kijewski is nu in balbezit. Tveitan verovert de bal door een tackle van achteren. Tveitan speelt de bal door. Demirökçe is nu in balbezit. Demirökçe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Camallı rent richting de bal. Camallı passt de bal zonder na te denken. Mols probeert naar een medespeler te passen. Wigier rent richting de bal. Wigier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mącik geeft een hoge lob. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński rent richting de bal. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski draait met de bal, schiet en ... Rendón bokst de bal weg.

83e minuut.
Kapturek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapturek passt de bal met de wreef. Janczewski is nu in balbezit. Janczewski haalt uit met een fantastische trap. Rendón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerzynki Drugie - DrewniakTeam 4:1

86e minuut.
Zapiec passt de bal in één keer door. Kapturek rent richting de bal. Kapturek speelt de bal door. Janczewski is nu in balbezit. Janczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jerzynki Drugie - DrewniakTeam 5:1

86e minuut.
Janczewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kozianowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jerzynki Drugie 44%, DrewniakTeam 56%.
Jerzynki Drugie - DrewniakTeam 5:1