Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wildeckie Armaty Babice
532 ro2 Tactiek def
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
33.8 gemiddelde waardering 48.1
weak Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Ruciński de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Miquel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aguiar maakt een snoekduik en kopt de bal. Grideanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Yervinyan is nu in balbezit. Yervinyan passt de bal in één keer door. Bartoszewicz is nu in balbezit. Saraceno rent richting de bal. Saraceno haalt uit met een fantastische trap. Pasierb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz draait met de bal, schiet en ... Pasierb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildeckie Armaty - Babice 1:0

10e minuut.
Arim geeft een hoge lob. Aguiar is nu in balbezit. Krišica bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguiar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Miquel rent richting de bal. Miquel probeert naar een medespeler te passen. Bachelet met een sublieme pass. Ðức Phi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Phi draait met de bal, schiet en ... Grideanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Endriulis is nu in balbezit. Bachelet verovert de bal door een tackle van achteren. Bachelet passt de bal in één keer door. Aguiar is nu in balbezit. Aguiar schiet op doel. Grideanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bachelet geeft een lange en hoge pass. Stark is nu in balbezit. Stark geeft een hoge lob. Saraceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraceno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wildeckie Armaty 64%, Babice 36%.
Wildeckie Armaty - Babice 1:0

47e minuut.
Bachelet probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Bjørnmose met de inworp. Yervinyan geeft de bal voor. Bartoszewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Endriulis verovert de bal door een tackle van achteren. Bachelet verovert de bal door een tackle van achteren. Bachelet passt de bal in één keer door. Ðức Phi is nu in balbezit. Ðức Phi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Amorini komt het veld opgelopen. Ankarberg komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štengl komt het veld opgelopen. Płoski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Stark is nu in balbezit. Štengl onderschept slim de pass. Štengl passt de bal in één keer door. Amorini is nu in balbezit. Amorini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Štengl met een sublieme pass. Miquel rent richting de bal. Miquel geeft een lange en hoge pass. Ankarberg rent richting de bal. Ankarberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ankarberg is nu in balbezit. Ankarberg draait met de bal, schiet en ... Grideanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wildeckie Armaty - Babice 1:1

75e minuut.
Amorini controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kusz neemt vlug de vrije trap. Siewierski kopt de bal weg. Amorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorini draait met de bal, schiet en ... Grideanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Štengl geeft een lange en hoge pass. Ankarberg is nu in balbezit. Ankarberg schiet op doel. Miller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grideanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Miquel rent richting de bal. Štengl bereikt de bal nog maar net als eerste. Štengl geeft een hoge lob. Ankarberg rent richting de bal. Ankarberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildeckie Armaty - Babice 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wildeckie Armaty 75%, Babice 25%.
Wildeckie Armaty - Babice 1:2