Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gromadzianka 1906 Dabrowianka Dabrowice
Tac I Tactiek Krolewscy
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
17 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 58.1
uitstekend Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Klungelig pakt Camarasa de bal. Dmowski met een sublieme pass. Liegeon is nu in balbezit. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Cavarozzi passt de bal met de wreef. de la Hera onderschept slim de pass. Camarasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarasa draait met de bal, schiet en ... Ioniţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Dabrowianka Dabrowice 1:0

4e minuut.
Acuña met een sublieme pass. Paini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paini passt de bal in één keer door. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Murgu bokst de bal weg.

14e minuut.
Ballesta is nu in balbezit. Ballesta passt de bal met de wreef. Redmond is nu in balbezit. Paini verovert de bal door een tackle van achteren. Paini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Pilip probeert naar een medespeler te passen. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Paini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paini schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gromadzianka 1906 - Dabrowianka Dabrowice 1:1

18e minuut.
Insulza speelt de bal door. Pilip is nu in balbezit. Pilip probeert naar een medespeler te passen. Paini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bertrand met de inworp. Pilip is nu in balbezit. Pilip met een sublieme pass. Paini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Liegeon speelt de bal door. Nimbley is nu in balbezit. Nimbley passt de bal met de wreef. Liegeon rent richting de bal. Liegeon haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Okruta de bal onder controle te krijgen. Redmond verovert de bal door een tackle van achteren. Loczkowski geeft de bal voor. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Pilip geeft de bal voor. Daar is Redmond, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paini is nu in balbezit. Paini draait met de bal, schiet en ... Murgu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Paini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesta geeft de bal voor. Camarasa rent richting de bal. Camarasa schiet op doel. Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gromadzianka 1906 58%, Dabrowianka Dabrowice 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gromadzianka 1906 - Dabrowianka Dabrowice 1:1

50e minuut.
Moschen passt de bal zonder na te denken. Loczkowski is nu in balbezit. Loczkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ballesta verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesta geeft de bal voor. Camarasa rent richting de bal. Camarasa draait met de bal, schiet en ... Ioniţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Martin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pilip de bal. Pilip passt de bal zonder na te denken. Paini is nu in balbezit. Paini schiet op doel. Murgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Insulza kopt de bal weg. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley passt de bal zonder na te denken. Liegeon rent richting de bal. Liegeon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Klungelig pakt Dmowski de bal. Liegeon is nu in balbezit. Liegeon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Camarasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kikta verovert de bal door een tackle van achteren. Paini onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Okruta ... Strafschop! Okruta krijgt een gele kaart. Paini raakt geblesseerd tijdens het duel. Alvarado zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Murgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

88e minuut.
Cavarozzi rent richting de bal. Cavarozzi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt de la Hera de bal. Camarasa rent richting de bal. Camarasa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Nimbley rent richting de bal. Nimbley speelt de bal door. Pitanga probeert naar een medespeler te passen. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gromadzianka 1906 57%, Dabrowianka Dabrowice 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gromadzianka 1906 - Dabrowianka Dabrowice 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Liegeon rent richting de bal. Martin geeft een lange en hoge pass. Alvarado kopt de bal weg. Paini rent richting de bal. Paini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Dabrowianka Dabrowice 1:2

101e minuut.
Ballesta met een sublieme pass. Cavarozzi rent richting de bal. Cavarozzi passt de bal zonder na te denken. Camarasa rent richting de bal. Camarasa haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă bokst de bal weg. Liegeon is nu in balbezit. Liegeon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gromadzianka 1906 - Dabrowianka Dabrowice 2:2

105e minuut.
Daar is Pitanga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acuña is nu in balbezit. Acuña passt de bal met de wreef. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gromadzianka 1906 68%, Dabrowianka Dabrowice 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gromadzianka 1906 - Dabrowianka Dabrowice 2:2

108e minuut.
Cavarozzi rent richting de bal. Cavarozzi met een sublieme pass. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa draait met de bal, schiet en ... Ioniţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Dabrowianka Dabrowice 3:2

110e minuut.
Acuña probeert naar een medespeler te passen. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado passt de bal in één keer door. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

111e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nimbley zal de hoekschop nemen. Liegeon heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

112e minuut.
Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin geeft een lange en hoge pass. Ballesta geeft de bal voor. Camarasa rent richting de bal. Camarasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

116e minuut.
Paini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cavarozzi is nu in balbezit. Cavarozzi met een sublieme pass. Camarasa is nu in balbezit. Camarasa haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gromadzianka 1906 33%, Dabrowianka Dabrowice 67%.
Gromadzianka 1906 - Dabrowianka Dabrowice 3:2