Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Polonia Furya
5-3-1-1 W Tactiek ofens nowa v1
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 2
5 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
48.2 gemiddelde waardering 50.1
good Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen average


5e minuut.
Kędzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczykiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Kuźniewski zijn tegenspeler op de grond. Kuźniewski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Opas probeert naar een medespeler te passen. Kimmel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sukatmaz. Sukatmaz krijgt een gele kaart. Kimmel raakt geblesseerd tijdens het duel. Piosik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Hoftun de bal. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Macharski passt de bal met de wreef. Maciejski rent richting de bal. Maciejski passt de bal met de wreef. Szymczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczykiewicz draait met de bal, schiet en ... Hofs bokst de bal weg.

32e minuut.
Piosik verovert de bal door een tackle van achteren. Kimmel is nu in balbezit. Sukatmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Piosik onderschept slim de pass. Piosik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Polonia 55%, Furya 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S. Polonia - Furya 0:0

48e minuut.
Sztorc is nu in balbezit. Barbadillo onderschept slim de pass. Barbadillo probeert naar een medespeler te passen. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun draait met de bal, schiet en ... Phadnis bokst de bal weg.

50e minuut.
Kimmel probeert de bal met de borst te controleren. Jusupovas is nu in balbezit. Kimmel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kimmel krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Piosik met een sublieme pass. Barbadillo met een sublieme pass. Hoftun rent richting de bal. Hoftun draait met de bal, schiet en ... Phadnis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Polonia - Furya 1:0

60e minuut.
Barbadillo passt de bal in één keer door. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Musiałek zijn tegenspeler op de grond. Musiałek krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Sztorc is nu in balbezit. Borogovac verovert de bal door een tackle van achteren. Borogovac passt de bal met de wreef. Hoftun rent richting de bal. Hoftun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Musiałek geeft een lange en hoge pass. Sztorc heeft problemen om de bal te vangen. Barbadillo begaat een overtreding. Barbadillo krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Rybszleger rent richting de bal. Rybszleger passt de bal in één keer door. Coranga rent richting de bal. Coranga draait met de bal, schiet en ... Hofs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S. Polonia - Furya 1:1

76e minuut.
Sukatmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu passt de bal in één keer door. Szymczykiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Szymczykiewicz geeft een hoge lob. Hofs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Barbadillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Sukatmaz de bal. Piosik speelt de bal door. Hoftun rent richting de bal. Hoftun haalt uit met een fantastische trap. Phadnis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Polonia 50%, Furya 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S. Polonia - Furya 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Polonia 54%, Furya 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S. Polonia - Furya 1:1

112e minuut.
Klungelig pakt Kimmel de bal. Kimmel geeft een hoge lob. Barbadillo kopt de bal weg. Hoftun is nu in balbezit. Hoftun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Polonia - Furya 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Polonia 54%, Furya 46%.
K.S. Polonia - Furya 2:1