Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Włókniarz-Sareza Kateggat
antystart Tactiek Evo2
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 53.3
very good Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen solid


1e minuut.
Beştea passt de bal zonder na te denken. Racciatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Racciatti speelt de bal door. Vanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Krzyżok onderschept slim de pass. Krzyżok speelt de bal door. MacCaul geeft de bal voor. Beştea maakt een snoekduik en kopt de bal. Cieciura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Kateggat 0:1

9e minuut.
Castellini onderschept slim de pass. Castellini geeft de bal voor. Dabaghyan rent richting de bal. Dabaghyan schiet op doel. Vicuña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Żurawek geeft een hoge lob. Buitenspel voor Dabaghyan. Goede buitenspelval van de verdediging. Lisichkov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, MacCaul zal de hoekschop nemen. Vanz springt en kopt de bal. Cieciura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Kateggat 0:2

19e minuut.
MacCaul met een sublieme pass. Vanz is nu in balbezit. Krzyżok schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krzyżok krijgt een gele kaart. Vanz raakt geblesseerd tijdens het duel. Racciatti met een snel genomen vrije trap. Vanz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Kubica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fordiani is nu in balbezit. Kubica verovert de bal door een tackle van achteren. Kubica passt de bal zonder na te denken. Priyma geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fordiani kopt de bal weg. Daar is Dabaghyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şerbănescu is nu in balbezit. Dabaghyan onderschept slim de pass. Dabaghyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Kateggat 1:2

31e minuut.
Vanz passt de bal met de wreef. MacCaul is nu in balbezit. MacCaul geeft een hoge lob. Beştea maakt een snoekduik en kopt de bal. Cieciura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Kateggat 1:3

37e minuut.
Pracki verovert de bal door een tackle van achteren. Şerbănescu rent richting de bal. Pracki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pracki krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Racciatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Racciatti speelt de bal door. Beştea rent richting de bal. Vanz is nu in balbezit. Vanz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dyzma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanz is nu in balbezit. Krzyżok maakt een afschuwelijke overtreding. Krzyżok krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Floarea onderschept slim de pass. Floarea passt de bal met de wreef. Vanz is nu in balbezit. Vanz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Valladares probeert naar een medespeler te passen. Racciatti probeert naar een medespeler te passen. Vanz met een sublieme pass. Beştea rent richting de bal. Beştea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz-Sareza 74%, Kateggat 26%.
Włókniarz-Sareza - Kateggat 1:3

51e minuut.
Racciatti probeert naar een medespeler te passen. Vanz rent richting de bal. Niwiński rent richting de bal. Vanz onderschept slim de pass. Vanz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Priyma bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Floarea. Priyma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karpiński komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Daar is Beştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beştea passt de bal in één keer door. Vanz rent richting de bal. Beştea is nu in balbezit. Beştea haalt uit met een fantastische trap. Cieciura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Şerbănescu onderschept slim de pass. Şerbănescu speelt de bal door. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanz schiet op doel. Cieciura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Valladares geeft de bal voor. Pracki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beştea kopt de bal weg. Vanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz-Sareza - Kateggat 1:4

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzęczek komt het veld opgelopen. Jurjus komt het veld opgelopen. Salcedo komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Inworp. Boeru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz-Sareza 62%, Kateggat 38%.
Włókniarz-Sareza - Kateggat 1:4