Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Green Boy Fc.Adidas
łoki toki Tactiek FCB-6
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 57
matig Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


4e minuut.
Sas passt de bal met de wreef. Cubria geeft een lange en hoge pass. Sas is nu in balbezit. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Gatzonikas probeert naar een medespeler te passen. Ślepokura rent richting de bal. Ślepokura met een sublieme pass. Daar is Piwownik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwownik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Nook heeft problemen om de bal te vangen. Sas verovert de bal door een tackle van achteren. Sas probeert naar een medespeler te passen. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Fc.Adidas 0:1

11e minuut.
Leszaniuk rent richting de bal. Sas onderschept slim de pass. Sas geeft de bal voor. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nørregård rent richting de bal. Nørregård geeft een hoge lob. Sas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik rent richting de bal. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Marusarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Andino kopt de bal weg. Bąkowski heeft problemen om de bal te vangen. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Fc.Adidas 0:2

19e minuut.
Piwownik draait met de bal, schiet en ... Marusarz speelt de bal door. Pien is nu in balbezit. Pien geeft de bal voor. Kmiecik rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Fc.Adidas 0:3

22e minuut.
Loczkowski geeft een hoge lob. Ślepokura bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu met een sublieme pass. Sas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bąkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørregård verovert de bal door een tackle van achteren. Nørregård geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leszaniuk de bal. Kmiecik rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sas neemt de hoekschop. Kmiecik krijgt zijn hoofd ertegen. Marusarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Fc.Adidas 0:4

31e minuut.
Loczkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sas met de inworp. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Marusarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Fc.Adidas 0:5

33e minuut.
Pien geeft een hoge lob. Inworp. Nook met een snelle inworp. Gatzonikas geeft een hoge lob. Portillo springt en kopt de bal. Niemczycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Fc.Adidas 1:5

34e minuut.
Bąkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Szturc de bal. Szturc passt de bal zonder na te denken. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Fc.Adidas 1:6

36e minuut.
Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc probeert naar een medespeler te passen. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik schiet op doel. Marusarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Fc.Adidas 1:7

40e minuut.
Kmiecik passt de bal met de wreef. Nørregård heeft problemen om de bal te vangen. Nørregård passt de bal met de wreef. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. Marusarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Piwownik speelt de bal door. Sas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas probeert naar een medespeler te passen. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Green Boy 77%, Fc.Adidas 23%.
The Green Boy - Fc.Adidas 1:7

47e minuut.
Pien geeft de bal voor. Kmiecik kopt de bal weg. Nørregård rent richting de bal. Nørregård geeft de bal voor. Piwownik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Marusarz trapt de bal weg van het doel. Andino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nørregård de bal. Nørregård geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
MacFergus kopt de bal weg. Sas geeft een hoge lob. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Fc.Adidas 1:8

56e minuut.
Sas geeft een lange en hoge pass. Kmiecik kopt de bal weg. Nørregård is nu in balbezit. Nørregård schiet op doel. Marusarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Fc.Adidas 1:9

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Portillo stond buitenspel. Andino maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Loczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Bąkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nørregård met een snelle inworp. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik draait met de bal, schiet en ... Marusarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pien geeft een lange en hoge pass. Sas kopt de bal weg. Kroczewski heeft problemen om de bal te vangen. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Fc.Adidas 1:10

63e minuut.
Sas rent richting de bal. Sas passt de bal met de wreef. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Fc.Adidas 1:11

68e minuut.
Inworp. El Gohari met een snelle inworp. Andino geeft een lange en hoge pass. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. Marusarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Fc.Adidas 1:12

75e minuut.
Nørregård bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bąkowski. Nørregård is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beldeanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piwownik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Leszaniuk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sas met de inworp. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Marusarz trapt de bal weg. MacFergus probeert naar een medespeler te passen. Sas heeft problemen om de bal te vangen. Sas geeft een hoge lob. Kmiecik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Fc.Adidas 1:13

83e minuut.
Cubria onderschept slim de pass. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu speelt de bal door. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Fc.Adidas 1:14

84e minuut.
Sas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas geeft een lange en hoge pass. Bąkowski kopt de bal weg. Nørregård rent richting de bal. Nørregård geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Gatzonikas is nu in balbezit. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu geeft de bal voor. Piwownik rent richting de bal. Piwownik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Fc.Adidas 1:15

90e minuut.
Mefikowicz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andino met de inworp. Ślepokura rent richting de bal. Ślepokura geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Green Boy 82%, Fc.Adidas 18%.
The Green Boy - Fc.Adidas 1:15