Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:32
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Brogowica
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 29412
Karsznicka Could you not bid this player???
OFF Tactiek tac777mod
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35.1 gemiddelde waardering 42.1
redelijk Schieten formidabel
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Ciałko is nu in balbezit. Ciałko geeft een hoge lob. Quốc Tuấn is nu in balbezit. Mussato onderschept slim de pass. Mussato draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Křesťan is nu in balbezit. Křesťan geeft een lange en hoge pass. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ślepecki geeft een lange en hoge pass. Delura kopt de bal weg. Křesťan heeft problemen om de bal te vangen. Toderiţă onderschept slim de pass. Toderiţă haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Quốc Tuấn de bal. Mussato bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussato draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Could you not bid this player??? 0:1

25e minuut.
Karbowiak is nu in balbezit. Karbowiak geeft de bal voor. Mussato rent richting de bal. Mussato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Could you not bid this player??? 0:2

30e minuut.
Pedrocchi is nu in balbezit. Ciałko onderschept slim de pass. Ciałko met een sublieme pass. Toderiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderiţă schiet op doel. Dorobanţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mussato bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Could you not bid this player??? 0:3

32e minuut.
Betancourt onderschept slim de pass. Betancourt geeft de bal voor. Laguna rent richting de bal. Laguna draait met de bal, schiet en ... Groncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Could you not bid this player??? 1:3

35e minuut.
Toderiţă passt de bal met de wreef. Jacoszek is nu in balbezit. Betancourt begaat een overtreding. Betancourt krijgt een gele kaart. Jacoszek raakt geblesseerd tijdens het duel. Konopiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Toderiţă springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Amortegui verovert de bal door een tackle van achteren. Amortegui passt de bal zonder na te denken. Okrzewski geeft een lange en hoge pass. Toderiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderiţă schiet op doel. Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karsznicka 62%, Could you not bid this player??? 38%.
Karsznicka - Could you not bid this player??? 1:3

48e minuut.
Mussato rent richting de bal. Mussato passt de bal met de wreef. Toderiţă rent richting de bal. Toderiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Could you not bid this player??? 1:4

57e minuut.
Okrzewski met de inworp. Jacoszek is nu in balbezit. Delura begaat een overtreding. Jacoszek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jacoszek kan niet meer verder spelen. Konopiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Amortegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderiţă rent richting de bal. Toderiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Daar is Amortegui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderiţă is nu in balbezit. Mussato rent richting de bal. Toderiţă is nu in balbezit. Toderiţă draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Scalat met een sublieme pass. Konopiński rent richting de bal. Konopiński geeft de bal voor. Mussato rent richting de bal. Mussato schiet op doel. Dorobanţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Ciałko is nu in balbezit. Ciałko geeft een lange en hoge pass. Mussato is nu in balbezit. Mussato schiet op doel. Dorobanţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Ciałko is nu in balbezit. Mussato is nu in balbezit. Ciałko rent richting de bal. Mussato rent richting de bal. Mussato haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Toderiţă kopt de bal weg. Amortegui heeft problemen om de bal te vangen. Mussato verovert de bal door een tackle van achteren. Mussato schiet op doel. Dorobanţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Could you not bid this player??? 1:5

80e minuut.
Scalat onderschept slim de pass. Scalat met een sublieme pass. Toderiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderiţă draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Karsznicka - Could you not bid this player??? 1:6

82e minuut.
Daar is Ciałko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betliński is nu in balbezit. Ciałko onderschept slim de pass. Ciałko geeft een hoge lob. Mussato bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karsznicka 75%, Could you not bid this player??? 25%.
Karsznicka - Could you not bid this player??? 1:6