Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PROMIEŃ LKS KS Wilcze Pola
tre Tactiek original2
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 44.5
redelijk Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Király rent richting de bal. Király passt de bal zonder na te denken. Slot rent richting de bal. Slot geeft de bal voor. Conti Gherardi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Sârgu geeft een lange en hoge pass. Slot rent richting de bal. Slot geeft een lange en hoge pass. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ... Deptuch bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Slot zal de hoekschop nemen. Deptuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Conti Gherardi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - KS Wilcze Pola 0:1

9e minuut.
Huy Tuấn geeft de bal voor. Chkaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Chkaf met een sublieme pass. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi schiet op doel. Paal! Mickiewicz is nu in balbezit. Conti Gherardi onderschept slim de pass. Conti Gherardi schiet op doel. Dąbski probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - KS Wilcze Pola 0:2

10e minuut.
Deptuch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Király is nu in balbezit. Király haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Meinl onderschept slim de pass. Meinl probeert naar een medespeler te passen. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi schiet op doel. Deptuch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Conti Gherardi passt de bal in één keer door. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Király passt de bal met de wreef. Slot bereikt de bal nog maar net als eerste. Slot schiet op doel. Deptuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - KS Wilcze Pola 0:3

19e minuut.
Meinl rent richting de bal. Meinl passt de bal met de wreef. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi haalt uit met een fantastische trap. Dąbski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Chkaf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meinl bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinl passt de bal met de wreef. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dąbski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meinl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chkaf passt de bal met de wreef. Dąbski is nu in balbezit. Conti Gherardi verovert de bal door een tackle van achteren. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ... Deptuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - KS Wilcze Pola 0:4

25e minuut.
Deptuch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Slot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Király geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pawelczyk speelt de bal door. Slot rent richting de bal. Slot geeft een hoge lob. Daar is Conti Gherardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ... Deptuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Del monte verovert de bal door een tackle van achteren. Del monte passt de bal in één keer door. Mickiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi onderschept slim de pass. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Meinl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Király, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slot rent richting de bal. Király rent richting de bal. Király haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mickiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

38e minuut.
Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky geeft een lange en hoge pass. Slot kopt de bal weg. Király bereikt de bal nog maar net als eerste. Király schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - KS Wilcze Pola 0:5

42e minuut.
Chkaf met een sublieme pass. Dąbski bereikt de bal nog maar net als eerste. Király onderschept slim de pass. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROMIEŃ LKS 85%, KS Wilcze Pola 15%.
PROMIEŃ LKS - KS Wilcze Pola 0:5

46e minuut.
Daar is Király, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Király probeert naar een medespeler te passen. Del monte probeert naar een medespeler te passen. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi haalt uit met een fantastische trap. Deptuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Slot is nu in balbezit. Slot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - KS Wilcze Pola 0:6

49e minuut.
Olwert probeert naar een medespeler te passen. Kuształa rent richting de bal. Del monte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Del monte krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Del monte is nu in balbezit. Del monte speelt de bal door. Slot met een sublieme pass. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ... Deptuch bokst de bal weg.

56e minuut.
Olwert bereikt de bal nog maar net als eerste. Olwert passt de bal zonder na te denken. Littomericzky probeert de bal aan de voet te houden. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Del monte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przewłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Meinl met een sublieme pass. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bolčánik met de inworp. Del monte geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Huy Tuấn de bal onder controle te krijgen. Király verovert de bal door een tackle van achteren. Király haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Huy Tuấn geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Slot zal de hoekschop nemen. Conti Gherardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - KS Wilcze Pola 0:7

64e minuut.
Del monte geeft een lange en hoge pass. Slot kopt de bal weg. Meinl probeert naar een medespeler te passen. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Chkaf met een sublieme pass. Huy Tuấn rent richting de bal. Conti Gherardi verovert de bal door een tackle van achteren. Király rent richting de bal. Király schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - KS Wilcze Pola 0:8

79e minuut.
Meinl met een sublieme pass. Conti Gherardi heeft problemen om de bal te vangen. Conti Gherardi probeert naar een medespeler te passen. Slot is nu in balbezit. Slot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - KS Wilcze Pola 0:9

86e minuut.
Meinl geeft een lange en hoge pass. Bolčánik heeft problemen om de bal te vangen. Király is nu in balbezit. Király haalt uit met een fantastische trap. Huy Tuấn probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Slot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Conti Gherardi maakt een snoekduik en kopt de bal. Deptuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dąbski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Király geeft de bal voor. Meinl heeft problemen om de bal te vangen. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dąbski trapt de bal weg van het doel. Slot rent richting de bal. Slot geeft een hoge lob. Conti Gherardi is nu in balbezit. Conti Gherardi draait met de bal, schiet en ... Deptuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROMIEŃ LKS 83%, KS Wilcze Pola 17%.
PROMIEŃ LKS - KS Wilcze Pola 0:9