Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Prądniczanka2010 Orły 07 Swarzędz
532 Tactiek 532
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 50.3
poor Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Rzeczkowski controleert de bal met de borst. Rzeczkowski speelt de bal door. Ela is nu in balbezit. Ela schiet op doel. Jagła werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Macek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ela is nu in balbezit. Klungelig pakt Rzeczkowski de bal. Ela rent richting de bal. Ela haalt uit met een fantastische trap. Jagła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:1

7e minuut.
Buron verovert de bal door een tackle van achteren. Buron probeert naar een medespeler te passen. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron heeft problemen om de bal te vangen. Ślepowron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:2

11e minuut.
Marcyjański is nu in balbezit. Marcyjański met een sublieme pass. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap. Jagła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:3

12e minuut.
Buron probeert naar een medespeler te passen. Duquesne bereikt de bal nog maar net als eerste. Duquesne geeft een hoge lob. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:4

16e minuut.
Ciemski kopt de bal weg. Daar is Białożyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ela rent richting de bal. Ela haalt uit met een fantastische trap. Jagła probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thiện Tâm geeft een lange en hoge pass. Ela krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:5

20e minuut.
Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski passt de bal in één keer door. Daar is Ślepowron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślepowron schiet op doel. Jagła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:6

21e minuut.
Fernández Fidalgo probeert naar een medespeler te passen. Ela speelt de bal door. Rzeczkowski speelt de bal door. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Madziar heeft problemen om de bal te vangen. Buron geeft een hoge lob. Ela controleert de bal met de borst. Ela haalt uit met een fantastische trap. Jagła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:7

29e minuut.
Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski passt de bal zonder na te denken. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron draait met de bal, schiet en ... Jagła bokst de bal weg. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski schiet op doel. Jagła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:8

32e minuut.
Rzeczkowski geeft de bal voor. Jagła met een sublieme pass. Duquesne kopt de bal weg. Daar is Ela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:9

34e minuut.
Marcyjański met een sublieme pass. Daar is Ela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białożyński rent richting de bal. Ela verovert de bal door een tackle van achteren. Ela haalt uit met een fantastische trap. Jagła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Rzeczkowski geeft de bal voor. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela passt de bal zonder na te denken. Ślepowron is nu in balbezit. Ślepowron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:10

38e minuut.
Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron met een sublieme pass. Ela heeft problemen om de bal te vangen. Ela haalt uit met een fantastische trap. Jagła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:11

39e minuut.
Madziar passt de bal in één keer door. Macek rent richting de bal. Rzeczkowski onderschept slim de pass. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rzeczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeczkowski met een sublieme pass. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:12

44e minuut.
Thiện Tâm met een sublieme pass. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski passt de bal in één keer door. Ela rent richting de bal. Ela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 84%, Orły 07 Swarzędz 16%.
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:12

47e minuut.
Fernández Fidalgo rent richting de bal. Fernández Fidalgo geeft de bal voor. Ślepowron rent richting de bal. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:13

50e minuut.
Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Tâm rent richting de bal. Thiện Tâm speelt de bal door. Ślepowron bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Fernández Fidalgo passt de bal met de wreef. Ela is nu in balbezit. Ela heeft problemen om de bal te vangen. Ela draait met de bal, schiet en ... Jagła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:14

53e minuut.
Ela heeft problemen om de bal te vangen. Ela passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ślepowron de bal. Ślepowron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:15

55e minuut.
Ślepowron heeft problemen om de bal te vangen. Szafrański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepowron verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepowron draait met de bal, schiet en ... Jagła maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:16

57e minuut.
Ślepowron onderschept slim de pass. Ślepowron passt de bal met de wreef. Ela is nu in balbezit. Ela haalt uit met een fantastische trap. Jagła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:17

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. O’Neal komt het veld opgelopen. Buron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Rzeczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeczkowski geeft de bal voor. Ela springt en kopt de bal. Jagła bokst de bal weg. Daar is Ślepowron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślepowron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:18

62e minuut.
Szafrański geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buron met de inworp. O’Neal geeft de bal voor. Ela kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:19

65e minuut.
Rzeczkowski speelt de bal door. O’Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O’Neal geeft een lange en hoge pass. Ela krijgt zijn hoofd ertegen. Jagła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:20

67e minuut.
Ela rent richting de bal. Rzeczkowski is nu in balbezit. Ela heeft problemen om de bal te vangen. Ela haalt uit met een fantastische trap. Jagła probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jagła trapt de bal weg van het doel. Duquesne kopt de bal weg. Ela probeert de bal met de borst te controleren. Ela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ślepowron geeft de bal voor. Macek kopt de bal weg. Madziar probeert de bal aan de voet te houden. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski draait met de bal, schiet en ... Jagła bokst de bal weg. De bal rolt over de achterlijn. Sot komt het veld opgelopen. Jastrzębiec komt het veld opgelopen.

75e minuut.
O’Neal is nu in balbezit. O’Neal probeert naar een medespeler te passen. Jastrzębiec is nu in balbezit. Jastrzębiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rzeczkowski kopt de bal weg. Ciemski heeft problemen om de bal te vangen. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela draait met de bal, schiet en ... Jagła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:21

77e minuut.
Madziar speelt de bal door. Daar is Rępał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ela rent richting de bal. Ela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:22

79e minuut.
Buron passt de bal met de wreef. Daar is O’Neal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O’Neal passt de bal zonder na te denken. Jastrzębiec rent richting de bal. Jastrzębiec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Jagła trapt de bal weg van het doel. Ela kopt de bal weg. Koksa speelt de bal door. Ela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Madziar is nu in balbezit. Sot verovert de bal door een tackle van achteren. Sot speelt de bal door. Jastrzębiec rent richting de bal. Jastrzębiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:23

85e minuut.
Jagła trapt de bal weg. O’Neal kopt de bal weg. Jastrzębiec is nu in balbezit. Jastrzębiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Ciemski met een harde bal richting middenveld. Rzeczkowski kopt de bal weg. Jastrzębiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:24

90e minuut.
O’Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O’Neal passt de bal met de wreef. Jastrzębiec rent richting de bal. Jastrzębiec haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ciemski de bal onder controle te krijgen. Jagła bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Prądniczanka2010 84%, Orły 07 Swarzędz 16%.
KS Prądniczanka2010 - Orły 07 Swarzędz 0:25