Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:32
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Sportowa 7
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20018
MOTOR Praszka Orkan
2-4-1-1-2 Tactiek gogo
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 26
6 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 58.7
good Schieten formidable
adequate Passen very good
average Verdedigen very good


3e minuut.
Miedziński rent richting de bal. Miedziński passt de bal in één keer door. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea schiet op doel. Witek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Orkan 0:1

4e minuut.
Miedziński rent richting de bal. Miedziński passt de bal zonder na te denken. Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki geeft een hoge lob. Purcărea maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Witek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Calcerini is nu in balbezit. Zamcur onderschept slim de pass. Zamcur schiet op doel. Witek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Purcărea passt de bal met de wreef. Zamcur rent richting de bal. Calcerini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zamcur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Miedziński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

22e minuut.
Kasica verovert de bal door een tackle van achteren. Kasica geeft een lange en hoge pass. Bujtor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prestaluppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestaluppi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Tokarz speelt de bal door. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paavel. Paavel krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Wisłocki met een sublieme pass. Miedziński is nu in balbezit. Miedziński passt de bal met de wreef. Galetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Calcerini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tokarz kopt de bal weg. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Robert met een snelle inworp. Muguerza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarz begaat een overtreding. Tokarz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Wisłocki met een snelle inworp. Miedziński is nu in balbezit. Miedziński passt de bal zonder na te denken. Zamcur is nu in balbezit. Zamcur schiet op doel. Witek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Orkan 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTOR Praszka 79%, Orkan 21%.
MOTOR Praszka - Orkan 0:2

46e minuut.
Giejsztorewicz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Klungelig pakt Galetto de bal. Galetto met een sublieme pass. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Muguerza is nu in balbezit. Jonatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Robert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robert krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Galetto passt de bal met de wreef. Tokarz is nu in balbezit. Tokarz geeft de bal voor. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Orkan 0:3

62e minuut.
Galetto speelt de bal door. Miedziński is nu in balbezit. Ferré tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferré krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Inworp. Giejsztorewicz met de inworp. Daar is Miedziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miedziński geeft een hoge lob. Zamcur krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Orkan 0:4

64e minuut.
Galetto is nu in balbezit. Galetto passt de bal met de wreef. Miedziński probeert naar een medespeler te passen. Purcărea rent richting de bal. Purcărea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Giejsztorewicz passt de bal met de wreef. Miedziński rent richting de bal. Miedziński met een sublieme pass. Galetto geeft een hoge lob. Purcărea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Miedziński geeft een hoge lob. Witek met een sublieme pass. Robert kopt de bal weg. Muguerza is nu in balbezit. Muguerza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR Praszka - Orkan 1:4

75e minuut.
Tokarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarz passt de bal met de wreef. Miedziński met een sublieme pass. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea schiet op doel. Witek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zamcur is nu in balbezit. Zamcur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Tahar probeert naar een medespeler te passen. Giejsztorewicz is nu in balbezit. Giejsztorewicz passt de bal zonder na te denken. Zamcur rent richting de bal. Zamcur schiet op doel. Witek bokst de bal weg. Galetto is nu in balbezit. Galetto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ferré rent richting de bal. Ferré speelt de bal door. Giejsztorewicz probeert naar een medespeler te passen. Zamcur is nu in balbezit. Zamcur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Ferré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferré begaat een overtreding. Ferré krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Tokarz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miedziński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zamcur maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTOR Praszka 84%, Orkan 16%.
MOTOR Praszka - Orkan 1:4