Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Białołęka FC Marco
Ultra Ego Tactiek max1
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
29.3 gemiddelde waardering 58.8
zwak Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Mols is nu in balbezit. Uciński is nu in balbezit. Uciński geeft een hoge lob. Ioanid probeert de bal aan de voet te houden. Oponente krijgt zijn hoofd ertegen. Villalba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Rocha passt de bal met de wreef. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente draait met de bal, schiet en ... Villalba probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rocha geeft de bal voor. Gioukoudis rent richting de bal. Oponente onderschept slim de pass. Oponente haalt uit met een fantastische trap. Villalba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Araujo is nu in balbezit. Oponente onderschept slim de pass. Oponente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - FC Marco 0:1

30e minuut.
Uciński met de inworp. Martson bereikt de bal nog maar net als eerste. Martson speelt de bal door. Rocha rent richting de bal. Rocha geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Villalba trapt de bal weg. Pitras kopt de bal weg. Mols rent richting de bal. Mols haalt uit met een fantastische trap. Villalba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - FC Marco 0:2

37e minuut.
Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid passt de bal met de wreef. Daar is Mercado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mols rent richting de bal. Mols haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Villalba met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Mercado de bal. Rocha is nu in balbezit. Rocha haalt uit met een fantastische trap. Villalba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - FC Marco 0:3

40e minuut.
Martson passt de bal met de wreef. Mercado onderschept slim de pass. Rocha kan de bal niet met de borst controleren. Rocha draait met de bal, schiet en ... Villalba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - FC Marco 0:4

42e minuut.
Uciński met een sublieme pass. Oponente is nu in balbezit. Gioukoudis onderschept slim de pass. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inworp. Górak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Białołęka 75%, FC Marco 25%.
KS Białołęka - FC Marco 0:4

50e minuut.
Uciński rent richting de bal. Uciński geeft een lange en hoge pass. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oponente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - FC Marco 0:5

50e minuut.
Królik komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Martson speelt de bal door. Uciński geeft de bal voor. Królik rent richting de bal. Królik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - FC Marco 0:6

55e minuut.
Uciński heeft problemen om de bal te vangen. Uciński passt de bal met de wreef. Królik is nu in balbezit. Królik schiet op doel. Villalba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - FC Marco 0:7

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gredstig komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gredstig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gredstig met een sublieme pass. Rocha rent richting de bal. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - FC Marco 0:8

64e minuut.
Pitras is nu in balbezit. Pitras passt de bal met de wreef. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Królik rent richting de bal. Królik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - FC Marco 0:9

66e minuut.
Martson onderschept slim de pass. Martson met een sublieme pass. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha heeft problemen om de bal te vangen. Rocha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Królik rent richting de bal. Królik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - FC Marco 0:10

70e minuut.
Savanović onderschept slim de pass. Savanović geeft de bal voor. Królik kopt de bal weg. Mols is nu in balbezit. Mols schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Araujo de bal. Mols rent richting de bal. Mols haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - FC Marco 0:11

71e minuut.
Tunçeri heeft problemen om de bal te vangen. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols passt de bal met de wreef. Królik rent richting de bal. Królik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pitras onderschept slim de pass. Pitras passt de bal in één keer door. Królik bereikt de bal nog maar net als eerste. Królik haalt uit met een fantastische trap. Villalba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - FC Marco 0:12

79e minuut.
Araujo geeft de bal voor. Savanović kopt de bal weg. Ioanid heeft problemen om de bal te vangen. Gredstig is nu in balbezit. Gredstig draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mols is nu in balbezit. Ioanid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mols raakt geblesseerd tijdens het duel. Mols neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Villalba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - FC Marco 0:13

82e minuut.
Daar is Gredstig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gredstig speelt de bal door. Martson bereikt de bal nog maar net als eerste. Martson geeft de bal voor. Królik springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rocha passt de bal zonder na te denken. Gredstig is nu in balbezit. Gredstig passt de bal met de wreef. Królik bereikt de bal nog maar net als eerste. Królik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - FC Marco 0:14

89e minuut.
Martson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pitras de bal. Pitras probeert naar een medespeler te passen. Mols rent richting de bal. Mols draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Białołęka 69%, FC Marco 31%.
KS Białołęka - FC Marco 0:14