Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:32
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: RETK-a City
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 19208
WiDzEwScY TeRrOrYśCi SPQR
vvvvvv Tactiek 2019b
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 43.8
matig Schieten matig
zwak Passen solide
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Längst bereikt de bal nog maar net als eerste. Längst geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wojdała de bal. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - SPQR 0:1

6e minuut.
Wojdała kopt de bal weg. Daar is Ðoković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðoković passt de bal met de wreef. Längst is nu in balbezit. Längst geeft een lange en hoge pass. Marcinek bokst de bal weg.

25e minuut.
Klungelig pakt Parczewski de bal. Ðoković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðoković met een sublieme pass. Längst rent richting de bal. Längst geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Rosenthal passt de bal in één keer door. Ðoković rent richting de bal. Ðoković probeert naar een medespeler te passen. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dante is nu in balbezit. Dante geeft de bal voor. Bekkelund probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ðoković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðoković geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WiDzEwScY TeRrOrYśCi 82%, SPQR 18%.
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - SPQR 0:1

50e minuut.
Dante heeft problemen om de bal te vangen. Zwierz rent richting de bal. Zwierz passt de bal met de wreef. Rosenthal rent richting de bal. Rosenthal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rosenthal passt de bal zonder na te denken. Längst heeft problemen om de bal te vangen. Längst passt de bal in één keer door. Zwierz rent richting de bal. Zwierz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Nadador rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chełchowski. Nadador is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rékasi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. Marcinek bokst de bal weg.

66e minuut.
Zygarlicki met een sublieme pass. Łuczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenthal begaat een overtreding. Rosenthal krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Längst heeft problemen om de bal te vangen. Längst probeert naar een medespeler te passen. Bekkelund met een sublieme pass. Zwierz rent richting de bal. Zwierz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rosenthal speelt de bal door. Ðoković rent richting de bal. Ðoković speelt de bal door. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - SPQR 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WiDzEwScY TeRrOrYśCi 79%, SPQR 21%.
WiDzEwScY TeRrOrYśCi - SPQR 0:2