Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Pablo NiedzielniKS
Mineiro 2 bar Tactiek 1.5
42% Balbezit 58%
28% Spel op eigen helft 72%
4 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
41 gemiddelde waardering 42.6
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Buitenspel voor Merlos. Goede buitenspelval van de verdediging. Woźniak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. de la Hera kan de bal niet met de borst controleren. Charciarek is nu in balbezit. Charciarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Żyżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Laska verovert de bal door een tackle van achteren. Laska speelt de bal door. Charciarek rent richting de bal. Charciarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - NiedzielniKS 1:0

17e minuut.
Pac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pac geeft de bal voor. Merlos is nu in balbezit. Merlos haalt uit met een fantastische trap. Łukawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sao Pablo - NiedzielniKS 1:1

26e minuut.
Żyżyński speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Rempała de bal onder controle te krijgen. Laska rent richting de bal. Laska geeft een lange en hoge pass. Charciarek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - NiedzielniKS 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 27%, NiedzielniKS 73%.
FC Sao Pablo - NiedzielniKS 2:1

65e minuut.
Pac kopt de bal weg. Reks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Revnic probeert naar een medespeler te passen. Merlos rent richting de bal. Merlos schiet op doel. Łukawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Pappot geeft een lange en hoge pass. Płocharski heeft problemen om de bal te vangen. Revnic onderschept slim de pass. Revnic schiet op doel. Łukawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sao Pablo - NiedzielniKS 2:2

80e minuut.
Rempała is nu in balbezit. Rempała passt de bal zonder na te denken. Kądziołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tognarelli onderschept slim de pass. Tognarelli geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charciarek rent richting de bal. Charciarek schiet op doel. Gawryszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - NiedzielniKS 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 29%, NiedzielniKS 71%.
FC Sao Pablo - NiedzielniKS 3:2