Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
#Gwarek Tarnowskie Góry# Npdl Bochnia
Normal Tactiek nowa
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 43.1
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Guzmán met een sublieme pass. Hariton is nu in balbezit. Hariton passt de bal zonder na te denken. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
#Gwarek Tarnowskie Góry# - Npdl Bochnia 0:1

6e minuut.
Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton speelt de bal door. Niemack rent richting de bal. Niemack schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
#Gwarek Tarnowskie Góry# - Npdl Bochnia 0:2

7e minuut.
Daar is Ożywczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemack rent richting de bal. Niemack passt de bal zonder na te denken. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Niemack onderschept slim de pass. Niemack passt de bal met de wreef. Bogacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido onderschept slim de pass. Pulido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
#Gwarek Tarnowskie Góry# - Npdl Bochnia 0:3

16e minuut.
Daar is Gąsior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmán rent richting de bal. Guzmán geeft de bal voor. Pulido springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Łętowski is nu in balbezit. Łętowski passt de bal met de wreef. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
#Gwarek Tarnowskie Góry# - Npdl Bochnia 0:4

24e minuut.
Pulido schiet op doel. Kula speelt de bal door. Daar is Maciocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Hariton geeft een hoge lob. Niemack kopt de bal weg. Klungelig pakt Kręcioł de bal. Pulido is nu in balbezit. Pulido schiet op doel. Kula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Łętowski rent richting de bal. Łętowski speelt de bal door. Guzmán rent richting de bal. Guzmán geeft een lange en hoge pass. Pulido krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
#Gwarek Tarnowskie Góry# - Npdl Bochnia 0:5

34e minuut.
Ożywczy met een sublieme pass. Łętowski rent richting de bal. Łętowski probeert naar een medespeler te passen. Pulido rent richting de bal. Pulido schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Wspaniały is nu in balbezit. Łętowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łętowski passt de bal zonder na te denken. Pulido is nu in balbezit. Pulido schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Trawka verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Łętowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łętowski met een sublieme pass. Hariton is nu in balbezit. Hariton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Trawka verovert de bal door een tackle van achteren. Trawka geeft de bal voor. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Niemack is nu in balbezit. Niemack schiet op doel. Kula bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: #Gwarek Tarnowskie Góry# 83%, Npdl Bochnia 17%.
#Gwarek Tarnowskie Góry# - Npdl Bochnia 0:5

46e minuut.
Hariton probeert naar een medespeler te passen. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán geeft de bal voor. Daar is Hariton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hariton passt de bal met de wreef. Kula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pulido heeft problemen om de bal te vangen. Pulido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
#Gwarek Tarnowskie Góry# - Npdl Bochnia 0:6

51e minuut.
Wspaniały heeft problemen om de bal te vangen. Łętowski rent richting de bal. Łętowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Niemack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemack geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
#Gwarek Tarnowskie Góry# - Npdl Bochnia 0:7

60e minuut.
Azeitona met een sublieme pass. Trawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawka geeft een lange en hoge pass. Pulido is nu in balbezit. Pulido draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bogacki met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Pulido de bal onder controle te krijgen. Kręcioł rent richting de bal. Hariton onderschept slim de pass. Hariton geeft een lange en hoge pass. Kula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Ożywczy de bal. Łętowski kopt de bal weg. Niemack speelt de bal door. Daar is Lelewik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulido is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
#Gwarek Tarnowskie Góry# - Npdl Bochnia 0:8

68e minuut.
Durango is nu in balbezit. Durango geeft de bal voor. Niemack probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pulido de bal. Pulido schiet op doel. Kula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
#Gwarek Tarnowskie Góry# - Npdl Bochnia 0:9

69e minuut.
Hariton met een sublieme pass. Guzmán rent richting de bal. Guzmán passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hariton de bal. Hariton geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Łętowski met de inworp. Minuti is nu in balbezit. Minuti geeft een hoge lob. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guzmán zal de hoekschop nemen. Pulido maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Azeitona met een snelle inworp. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán geeft de bal voor. Klungelig pakt Niemack de bal. Niemack schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Łętowski kopt de bal weg. Hariton rent richting de bal. Hariton passt de bal in één keer door. Pulido is nu in balbezit. Pulido haalt uit met een fantastische trap. Kula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Minuti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Niemack de bal. Sarna probeert naar een medespeler te passen. Niemack heeft problemen om de bal te vangen. Niemack draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: #Gwarek Tarnowskie Góry# 71%, Npdl Bochnia 29%.
#Gwarek Tarnowskie Góry# - Npdl Bochnia 0:9