Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OverPowers AC Sailfish Team
OP Tactiek 532
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 53.6
good Schieten formidable
adequate Passen solid
average Verdedigen good


9e minuut.
Varga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghering met een snelle inworp. Fónagy geeft een hoge lob. Piasecki springt en kopt de bal. Elkarif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Izdebski is nu in balbezit. Fónagy onderschept slim de pass. Fónagy met een sublieme pass. Ghering is nu in balbezit. Ghering geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Boëtius geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Izdebski met een snelle inworp. Berendei is nu in balbezit. Berendei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Izdebski rent richting de bal. Izdebski passt de bal zonder na te denken. Niinpelto is nu in balbezit. Niinpelto draait met de bal, schiet en ... Gos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OverPowers - AC Sailfish Team 1:0

34e minuut.
Ghering is nu in balbezit. Ghering passt de bal zonder na te denken. Fónagy bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisan rent richting de bal. Crisan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OverPowers 52%, AC Sailfish Team 48%.
OverPowers - AC Sailfish Team 1:0

46e minuut.
Warszawski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Fónagy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fónagy passt de bal met de wreef. Warszawski is nu in balbezit. Warszawski draait met de bal, schiet en ... Elkarif probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OverPowers - AC Sailfish Team 1:1

54e minuut.
Izdebski is nu in balbezit. Berendei rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Muñoz Molina ... Strafschop! Muñoz Molina krijgt een gele kaart. Berendei raakt geblesseerd tijdens het duel. Niinpelto neemt de penalty, wat een uithaal! Gos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OverPowers - AC Sailfish Team 2:1

58e minuut.
Izdebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Izdebski passt de bal in één keer door. Berendei rent richting de bal. Berendei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OverPowers - AC Sailfish Team 3:1

61e minuut.
Fónagy probeert naar een medespeler te passen. Piasecki is nu in balbezit. Varga begaat een overtreding. Varga krijgt een gele kaart. Piasecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bledzewski komt het veld opgelopen. Dwulicy komt het veld opgelopen. Bănică komt het veld opgelopen. Bledzewski komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
OverPowers - AC Sailfish Team 3:2

64e minuut.
Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu passt de bal zonder na te denken. Bledzewski probeert naar een medespeler te passen. Warszawski rent richting de bal. Warszawski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Maghiran probeert de bal met de borst te controleren. Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bledzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guga komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ghering kopt de bal weg. Varga is nu in balbezit. Guga verovert de bal door een tackle van achteren. Guga schiet op doel. Elkarif probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OverPowers - AC Sailfish Team 3:3

80e minuut.
Bănică haalt uit met een fantastische trap. Elkarif probeert naar een medespeler te passen. Ghering kopt de bal weg. Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga geeft een hoge lob. Elkarif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Attanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guga. Guga krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Klungelig pakt Berendei de bal. Dwulicy geeft de bal voor. Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga draait met de bal, schiet en ... Elkarif probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OverPowers 52%, AC Sailfish Team 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OverPowers - AC Sailfish Team 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acuña met een snelle inworp. Bănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

97e minuut.
Dwulicy probeert naar een medespeler te passen. Ghering probeert naar een medespeler te passen. Guga is nu in balbezit. Guga schiet op doel. Elkarif werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OverPowers - AC Sailfish Team 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OverPowers 55%, AC Sailfish Team 45%.
OverPowers - AC Sailfish Team 3:4

106e minuut.
Guga passt de bal zonder na te denken. Bledzewski speelt de bal door. Øglænd is nu in balbezit. Bănică verovert de bal door een tackle van achteren. Bănică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

113e minuut.
Maghiran is nu in balbezit. Maghiran geeft de bal voor. Pâslariu kopt de bal weg. Niinpelto heeft problemen om de bal te vangen. Niinpelto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

117e minuut.
Dwulicy speelt de bal door. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña met een sublieme pass. Bănică is nu in balbezit. Bănică haalt uit met een fantastische trap. Elkarif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OverPowers 48%, AC Sailfish Team 52%.
OverPowers - AC Sailfish Team 3:4