Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcbarceloona Krakowska Szkoła Bramkarzy
KCS Tactiek Własna 1
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 35.1
excellent Schieten good
solid Passen average
good Verdedigen poor


4e minuut.
Łakomiec onderschept slim de pass. Łakomiec geeft een lange en hoge pass. Kopernik kopt de bal weg. Skibicki is nu in balbezit. Skibicki schiet op doel. Kolar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Omwayo neemt de hoekschop. Toplak controleert de bal met de borst. Kopernik is nu in balbezit. Kopernik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarceloona - Krakowska Szkoła Bramkarzy 1:0

5e minuut.
Kotnik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omwayo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skibicki rent richting de bal. Skibicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarceloona - Krakowska Szkoła Bramkarzy 2:0

12e minuut.
Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec maakt een afschuwelijke overtreding. Skibicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Omwayo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kopernik rent richting de bal. Kopernik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Papajec de bal onder controle te krijgen. Kolar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarceloona - Krakowska Szkoła Bramkarzy 3:0

18e minuut.
Ağaoğlu is nu in balbezit. Ağaoğlu geeft een hoge lob. Kopernik kopt de bal weg. Skibicki rent richting de bal. Skibicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Toplak probeert naar een medespeler te passen. Klančnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Marzulli zijn tegenspeler op de grond. Marzulli krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ağaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağaoğlu geeft een hoge lob. Vitranc is nu in balbezit. Skibicki onderschept slim de pass. Skibicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kolar met een harde bal richting middenveld. Łakomiec kopt de bal weg. Klungelig pakt Kotnik de bal. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Toplak is nu in balbezit. Toplak met een sublieme pass. Skibicki is nu in balbezit. Skibicki draait met de bal, schiet en ... Kolar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarceloona - Krakowska Szkoła Bramkarzy 4:0

32e minuut.
Łakomiec is nu in balbezit. Łakomiec passt de bal in één keer door. Absec is nu in balbezit. Kopernik onderschept slim de pass. Kopernik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbarceloona 38%, Krakowska Szkoła Bramkarzy 62%.
fcbarceloona - Krakowska Szkoła Bramkarzy 4:0

49e minuut.
Toplak probeert naar een medespeler te passen. Hanganu rent richting de bal. Hanganu passt de bal zonder na te denken. Kopernik heeft problemen om de bal te vangen. Kopernik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarceloona - Krakowska Szkoła Bramkarzy 5:0

56e minuut.
Ağaoğlu passt de bal zonder na te denken. Hanganu probeert naar een medespeler te passen. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarceloona - Krakowska Szkoła Bramkarzy 6:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arkonada komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Marzulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Klančnik begaat een overtreding. Marzulli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Green komt het veld opgelopen. Ćelović komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Peterka kopt de bal weg. Stelmach kan de bal niet met de borst controleren. Minavras rent richting de bal. Minavras draait met de bal, schiet en ... Mazzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Łakomiec verovert de bal door een tackle van achteren. Łakomiec geeft een hoge lob. Green is nu in balbezit. Green haalt uit met een fantastische trap. Kolar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Absec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kopernik de bal. Absec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik onderschept slim de pass. Kopernik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ćelović passt de bal in één keer door. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu geeft de bal voor. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarceloona - Krakowska Szkoła Bramkarzy 7:0

81e minuut.
Arkonada geeft de bal voor. Klungelig pakt Papajec de bal. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik haalt uit met een fantastische trap. Kolar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarceloona - Krakowska Szkoła Bramkarzy 8:0

84e minuut.
Absec kopt de bal weg. Daar is Łakomiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peterka begaat een overtreding. Peterka krijgt een gele kaart. Łakomiec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Łakomiec kan niet meer verder spelen. Magpoc komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Dolenc rent richting de bal. Hanganu onderschept slim de pass. Hanganu passt de bal met de wreef. Kopernik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernik draait met de bal, schiet en ... Kolar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Arkonada speelt de bal door. Ćelović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćelović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kopernik de bal. Kopernik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbarceloona - Krakowska Szkoła Bramkarzy 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbarceloona 39%, Krakowska Szkoła Bramkarzy 61%.
fcbarceloona - Krakowska Szkoła Bramkarzy 9:0