Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mrozy FC Imperium
433 Tactiek jakub 442
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 51.5
matig Schieten zeer goed
matig Passen uitstekend
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Tylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Punčochář onderschept slim de pass. Punčochář speelt de bal door. Daar is Eðvarðsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eðvarðsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - FC Imperium 0:1

7e minuut.
Belkemiren passt de bal zonder na te denken. Eðvarðsson is nu in balbezit. Balcewicz rent richting de bal. Eðvarðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Eðvarðsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - FC Imperium 0:2

9e minuut.
Török geeft een lange en hoge pass. Eðvarðsson kopt de bal weg. Belkemiren met een sublieme pass. Calgaro is nu in balbezit. Calgaro haalt uit met een fantastische trap. Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Belkemiren met een sublieme pass. Calgaro is nu in balbezit. Calgaro speelt de bal door. Eðvarðsson is nu in balbezit. Eðvarðsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Calgaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calgaro passt de bal met de wreef. Török met een sublieme pass. Eðvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eðvarðsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Calgaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calgaro passt de bal zonder na te denken. Eðvarðsson is nu in balbezit. Eðvarðsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - FC Imperium 0:3

17e minuut.
Damnik met een harde bal richting middenveld. Fułat heeft problemen om de bal te vangen. Madec probeert naar een medespeler te passen. Calgaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calgaro draait met de bal, schiet en ... Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Pacovský kopt de bal weg. Belkemiren geeft de bal voor. Eðvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eðvarðsson haalt uit met een fantastische trap. Banasik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Damnik bokst de bal weg.

20e minuut.
Stafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Eðvarðsson onderschept slim de pass. Calgaro rent richting de bal. Calgaro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grędkiewicz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Madec neemt de hoekschop. Eðvarðsson rent richting de bal. Eðvarðsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Török kopt de bal weg. Belkemiren probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Eðvarðsson de bal. Eðvarðsson schiet op doel. Banasik probeert de bal aan de voet te houden. Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Pacovský speelt de bal door. Klungelig pakt Balcewicz de bal. Eðvarðsson is nu in balbezit. Török geeft de bal voor. Calgaro springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Calgaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Grędkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calgaro onderschept slim de pass. Calgaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pacovský is nu in balbezit. Pacovský geeft de bal voor. Daar is Grędkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eðvarðsson rent richting de bal. Eðvarðsson haalt uit met een fantastische trap. Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mrozy 66%, FC Imperium 34%.
KS Mrozy - FC Imperium 0:3

53e minuut.
Grędkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calgaro is nu in balbezit. Calgaro passt de bal zonder na te denken. Eðvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eðvarðsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Calgaro passt de bal in één keer door. Banasik is nu in balbezit. Eðvarðsson verovert de bal door een tackle van achteren. Eðvarðsson schiet op doel. Damnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - FC Imperium 0:4

56e minuut.
Klungelig pakt Grędkiewicz de bal. Eðvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Banasik is nu in balbezit. Eðvarðsson is nu in balbezit. Eðvarðsson haalt uit met een fantastische trap. Damnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Eremia geeft een lange en hoge pass. Madec kopt de bal weg. Belkemiren met een sublieme pass. Eðvarðsson is nu in balbezit. Eðvarðsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Pacovský geeft een lange en hoge pass. Daar is Banasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eðvarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eðvarðsson draait met de bal, schiet en ... Damnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - FC Imperium 0:5

71e minuut.
Punčochář rent richting de bal. Punčochář geeft een hoge lob. Daar is Grędkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calgaro rent richting de bal. Calgaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Madec met de inworp. Pacovský rent richting de bal. García de Antona rent richting de bal. Pacovský verovert de bal door een tackle van achteren. Pacovský geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Puşcaşu passt de bal in één keer door. Pacovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacovský met een sublieme pass. Eðvarðsson is nu in balbezit. Eðvarðsson draait met de bal, schiet en ... Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calgaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calgaro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - FC Imperium 0:6

75e minuut.
Piekański speelt de bal door. Daar is Fułat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calgaro rent richting de bal. Calgaro draait met de bal, schiet en ... Damnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - FC Imperium 0:7

80e minuut.
Eðvarðsson is nu in balbezit. Eðvarðsson passt de bal met de wreef. Calgaro is nu in balbezit. Calgaro schiet op doel. Damnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - FC Imperium 0:8

87e minuut.
Madec verovert de bal door een tackle van achteren. Madec met een sublieme pass. Belkemiren speelt de bal door. Eðvarðsson rent richting de bal. Eðvarðsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pacovský kopt de bal weg. Calgaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calgaro passt de bal met de wreef. Eðvarðsson rent richting de bal. Eðvarðsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Calgaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Grędkiewicz met een sublieme pass. Calgaro rent richting de bal. Calgaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - FC Imperium 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mrozy 80%, FC Imperium 20%.
KS Mrozy - FC Imperium 0:9