Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Rado-West K.K.S. Victoria Szczawa
kupa jeża Tactiek ALL-IN 2K22.2
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
49.2 gemiddelde waardering 40.6
excellent Schieten solid
average Passen good
solid Verdedigen adequate


9e minuut.
Villena is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villena met een snelle inworp. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Utech verovert de bal door een tackle van achteren. Mortelmans heeft problemen om de bal te vangen. Mortelmans geeft een hoge lob. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Doeltrap. Jędrejowski met een harde bal richting middenveld. Prokop met een sublieme pass. Utech is nu in balbezit. Utech draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bacceliere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fritsche rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - K.K.S. Victoria Szczawa 0:1

13e minuut.
Mortelmans geeft een hoge lob. Fritsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Caroço probeert naar een medespeler te passen. Fritsche is nu in balbezit. Fritsche haalt uit met een fantastische trap. Bacceliere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - K.K.S. Victoria Szczawa 0:2

19e minuut.
Ehrmann met de inworp. Janišek is nu in balbezit. Janišek met een sublieme pass. Gołembiewski is nu in balbezit. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - K.K.S. Victoria Szczawa 1:2

21e minuut.
Hałapacz passt de bal zonder na te denken. Opseth speelt de bal door. Fritsche rent richting de bal. Fritsche schiet op doel. Bacceliere probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Opseth probeert naar een medespeler te passen. Ehrmann speelt de bal door. Gołembiewski is nu in balbezit. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Szumanowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villena met een snelle inworp. Stancu rent richting de bal. Stancu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jędrejowski trapt de bal weg. Stancu rent richting de bal. Kónya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kónya krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Prokop is nu in balbezit. Prokop passt de bal met de wreef. Kónya probeert naar een medespeler te passen. Fritsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Villena bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu is nu in balbezit. Stancu passt de bal in één keer door. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RTS Rado-West - K.K.S. Victoria Szczawa 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 39%, K.K.S. Victoria Szczawa 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RTS Rado-West - K.K.S. Victoria Szczawa 2:2

49e minuut.
Janišek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosset. Janišek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ehrmann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Janišek kopt de bal weg. Klungelig pakt Gołembiewski de bal. Gołembiewski schiet op doel. Jędrejowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stancu rent richting de bal. Stancu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - K.K.S. Victoria Szczawa 3:2

54e minuut.
Stancu schiet op doel. Nyilas probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ehrmann neemt de hoekschop. Villena springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - K.K.S. Victoria Szczawa 4:2

65e minuut.
Daar is Opseth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pareiko rent richting de bal. Pareiko passt de bal zonder na te denken. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Lejman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Villena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villena geeft een hoge lob. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek haalt uit met een fantastische trap. Jędrejowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Szumanowski met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Utech stond buitenspel. Stancu neemt vlug de vrije trap. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jędrejowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - K.K.S. Victoria Szczawa 5:2

70e minuut.
Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kónya de bal. Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Mortelmans rent richting de bal. Mortelmans geeft een hoge lob. Gołembiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiewski draait met de bal, schiet en ... Jędrejowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - K.K.S. Victoria Szczawa 6:2

75e minuut.
Utech passt de bal zonder na te denken. Kónya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gołembiewski rent richting de bal. Stancu rent richting de bal. Stancu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Rado-West - K.K.S. Victoria Szczawa 7:2

83e minuut.
Jędrejowski trapt de bal weg van het doel. Stancu kopt de bal weg. Villena speelt de bal door. Fritsche is nu in balbezit. Fritsche haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Rado-West 32%, K.K.S. Victoria Szczawa 68%.
RTS Rado-West - K.K.S. Victoria Szczawa 7:2