Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blizzord Bagno Żółte Smoki
BangBang Tactiek 433
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.1 gemiddelde waardering 47.4
solide Schieten solide
matig Passen solide
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Doria is nu in balbezit. Doria geeft de bal voor. Borgen rent richting de bal. Apansız onderschept slim de pass. Apansız draait met de bal, schiet en ... Weigelt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Büyükarslan probeert naar een medespeler te passen. Prodan is nu in balbezit. Błaszczyk begaat een overtreding. Błaszczyk krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Błaszczyk is nu in balbezit. Baptista bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptista speelt de bal door. Dewez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewez haalt uit met een fantastische trap. CampbeII bokst de bal weg.

9e minuut.
Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadek met een sublieme pass. Greavu geeft de bal voor. Dewez is nu in balbezit. Dewez schiet op doel. CampbeII bokst de bal weg. Daar is Sysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błaszczyk rent richting de bal. Błaszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blizzord Bagno - Żółte Smoki 0:1

12e minuut.
Błaszczyk geeft de bal voor. Daar is Dewez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uutela. Uutela krijgt een gele kaart. Dewez raakt geblesseerd tijdens het duel. Baptista komt bij de bal en schiet. Klungelig pakt Uutela de bal. Baptista rent richting de bal. Baptista geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Blizzord Bagno - Żółte Smoki 0:2

13e minuut.
Dewez rent richting de bal. Dewez passt de bal met de wreef. Błaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczyk haalt uit met een fantastische trap. CampbeII werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blizzord Bagno - Żółte Smoki 0:3

14e minuut.
Bahçeci rent richting de bal. Dewez is nu in balbezit. Bahçeci maakt een afschuwelijke overtreding. Bahçeci is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Negreanu geeft een hoge lob. Borgen rent richting de bal. Borgen geeft een hoge lob. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek draait met de bal, schiet en ... Weigelt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Prodan met een snelle inworp. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek met een sublieme pass. Apansız rent richting de bal. Apansız schiet op doel. Weigelt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Mielcarek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcarek geeft een hoge lob. Greavu rent richting de bal. Apansız verovert de bal door een tackle van achteren. Apansız schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Negreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baptista rent richting de bal. Baptista probeert naar een medespeler te passen. Dewez rent richting de bal. Dewez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doria verovert de bal door een tackle van achteren. Baptista verovert de bal door een tackle van achteren. Baptista probeert naar een medespeler te passen. Błaszczyk is nu in balbezit. Błaszczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Błaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczyk geeft een lange en hoge pass. Uutela probeert de bal met de borst te controleren. Dewez is nu in balbezit. Dewez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uutela bereikt de bal nog maar net als eerste. Uutela passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Greavu de bal. Greavu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Sysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptista onderschept slim de pass. Baptista geeft de bal voor. Dewez krijgt zijn hoofd ertegen. CampbeII werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blizzord Bagno - Żółte Smoki 0:4

34e minuut.
Borgen geeft de bal voor. Błaszczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Uutela de bal. Dewez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Błaszczyk passt de bal zonder na te denken. Karakula rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Büyükarslan. Büyükarslan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blizzord Bagno 66%, Żółte Smoki 34%.
Blizzord Bagno - Żółte Smoki 0:4

46e minuut.
Hajdo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Karakula is nu in balbezit. Hajdo rent richting de bal. Hajdo speelt de bal door. Błaszczyk is nu in balbezit. Błaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blizzord Bagno - Żółte Smoki 0:5

55e minuut.
Stolár geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prodan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosiecki komt het veld opgelopen. Wąsowski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Mielcarek rent richting de bal. Mielcarek geeft een lange en hoge pass. Borgen probeert de bal aan de voet te houden. Apansız rent richting de bal. Apansız draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Prodan met een snelle inworp. Mielcarek is nu in balbezit. Borgen is nu in balbezit. Mielcarek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcarek geeft een lange en hoge pass. Weigelt bokst de bal weg.

88e minuut.
Kiš geeft een hoge lob. Wąsowski rent richting de bal. Baptista geeft de bal voor. Dewez springt en kopt de bal. CampbeII werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blizzord Bagno - Żółte Smoki 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blizzord Bagno 58%, Żółte Smoki 42%.
Blizzord Bagno - Żółte Smoki 0:6