Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RokitaKSG RKS Stal Poniatowa
ksg Tactiek nowe ja!
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Caporaloni rent richting de bal. Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick onderschept slim de pass. McCormick schiet op doel. Świętek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - RKS Stal Poniatowa 0:1

9e minuut.
Rio Branco speelt de bal door. Kula probeert naar een medespeler te passen. Dłużewski is nu in balbezit. Dłużewski draait met de bal, schiet en ... Turek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RokitaKSG - RKS Stal Poniatowa 1:1

15e minuut.
Olivé kopt de bal weg. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Palásthy is nu in balbezit. Milkov onderschept slim de pass. Milkov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Nyberg passt de bal zonder na te denken. Milkov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ingemarsson. Ingemarsson krijgt een gele kaart.

19e minuut.
McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick probeert naar een medespeler te passen. Ludwiczak is nu in balbezit. McCormick rent richting de bal. McCormick haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nyberg passt de bal in één keer door. McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick passt de bal zonder na te denken. Milkov is nu in balbezit. Milkov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Inworp. Ludwiczak met een snelle inworp. McCormick speelt de bal door. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Vilarrasa rent richting de bal. Nyberg onderschept slim de pass. Nyberg speelt de bal door. Milkov rent richting de bal. Milkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Niemancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemancewicz passt de bal met de wreef. Vilarrasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilarrasa geeft een hoge lob. Dłużewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kula met de inworp. Kurdić is nu in balbezit. Kurdić geeft een lange en hoge pass. Milkov is nu in balbezit. Milkov haalt uit met een fantastische trap. Świętek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
McCormick passt de bal met de wreef. Ludwiczak speelt de bal door. Milkov is nu in balbezit. Milkov schiet op doel. Świętek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - RKS Stal Poniatowa 1:2

45e minuut.
Puhl komt het veld opgelopen. İlhan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RokitaKSG 49%, RKS Stal Poniatowa 51%.
RokitaKSG - RKS Stal Poniatowa 1:2

46e minuut.
Milkov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caporaloni. Milkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olivé zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milkov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Nyberg passt de bal met de wreef. Milkov rent richting de bal. Ingemarsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ingemarsson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ingemarsson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

49e minuut.
Olivé kopt de bal weg. Nyberg is nu in balbezit. Nyberg probeert naar een medespeler te passen. Milkov rent richting de bal. Milkov schiet op doel. Paal! Świętek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milkov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - RKS Stal Poniatowa 1:3

52e minuut.
Świętek trapt de bal weg. Caporaloni kopt de bal weg. McCormick is nu in balbezit. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Nyberg met een sublieme pass. McCormick bereikt de bal nog maar net als eerste. McCormick passt de bal met de wreef. Daar is Milkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ludwiczak met een snelle inworp. McCormick rent richting de bal. McCormick draait met de bal, schiet en ... Milkov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - RKS Stal Poniatowa 1:4

60e minuut.
Serangeli probeert naar een medespeler te passen. Kula rent richting de bal. Kula speelt de bal door. Daar is Dłużewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dłużewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Turek met een harde bal richting middenveld. McCormick kopt de bal weg. Daar is Milkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - RKS Stal Poniatowa 1:5

63e minuut.
Gosiewski probeert naar een medespeler te passen. Nyberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyberg met een sublieme pass. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov haalt uit met een fantastische trap. Świętek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Ludwiczak met een snelle inworp. Olivé probeert naar een medespeler te passen. Nyberg met een sublieme pass. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Ludwiczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwiczak passt de bal in één keer door. Milkov rent richting de bal. Milkov haalt uit met een fantastische trap. Świętek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Nyberg probeert naar een medespeler te passen. Palásthy rent richting de bal. Milkov onderschept slim de pass. Milkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - RKS Stal Poniatowa 1:6

73e minuut.
Olivé raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

79e minuut.
McCormick passt de bal zonder na te denken. Nyberg met een sublieme pass. Milkov is nu in balbezit. Milkov schiet op doel. Świętek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RokitaKSG - RKS Stal Poniatowa 1:7

87e minuut.
Puhl geeft een lange en hoge pass. Kula kopt de bal weg. Owczarz controleert de bal met de borst. Dłużewski rent richting de bal. Dłużewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Puhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyberg onderschept slim de pass. Nyberg geeft de bal voor. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov draait met de bal, schiet en ... Świętek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RokitaKSG 56%, RKS Stal Poniatowa 44%.
RokitaKSG - RKS Stal Poniatowa 1:7