Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lgoczanka TS Leśnica
TA4 Tactiek Co do1
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
1 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
47.9 gemiddelde waardering 46.5
goed Schieten solide
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


17e minuut.
Rékasi geeft de bal voor. Cinpoeru is nu in balbezit. Met opzet legt Piroska zijn tegenspeler op de grond. Cinpoeru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Řapík komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kostadinov passt de bal zonder na te denken. Cassitto probeert naar een medespeler te passen. Lăpădat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpădat schiet op doel. Calderón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - TS Leśnica 0:1

38e minuut.
Piroska onderschept slim de pass. Piroska geeft een lange en hoge pass. Inworp. Řapík met een snelle inworp. Cassitto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 51%, TS Leśnica 49%.
FC Lgoczanka - TS Leśnica 0:1

49e minuut.
Aydoğdu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cinpoeru de bal. Piroska begaat een overtreding. Cinpoeru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wenden met een snel genomen vrije trap. Calderón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Cinpoeru is nu in balbezit. Cinpoeru passt de bal in één keer door. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - TS Leśnica 0:2

60e minuut.
Szulgo geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bęś stond buitenspel. Rékasi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Łęczycki probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Cassitto met een snelle inworp. Řapík geeft een lange en hoge pass. Cinpoeru krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutarowski is nu in balbezit. Kostadinov maakt een afschuwelijke overtreding. Kostadinov krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Brescan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bossis komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Franczyk rent richting de bal. Franczyk passt de bal zonder na te denken. Rékasi rent richting de bal. Bęś verovert de bal door een tackle van achteren. Bęś schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Řapík met de inworp. Cassitto rent richting de bal. Cassitto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kostadinov de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Řapík geeft een lange en hoge pass. Łęczycki is nu in balbezit. Kostadinov verovert de bal door een tackle van achteren. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Aydoğdu is nu in balbezit. Koksov onderschept slim de pass. Atvērts maakt een afschuwelijke overtreding. Atvērts krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 56%, TS Leśnica 44%.
FC Lgoczanka - TS Leśnica 0:2