Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Śląski Smoki Almost Religious
Moj Tactiek Grójec
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 46.6
very good Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Ötvös bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötvös passt de bal met de wreef. Hervé is nu in balbezit. Hervé draait met de bal, schiet en ... Ayoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Sharpe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Śląski Smoki - Almost Religious 1:0

29e minuut.
Inworp. Ötvös met de inworp. Frydecki speelt de bal door. Białożyński rent richting de bal. Białożyński haalt uit met een fantastische trap. Sharpe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ayoğlu kopt de bal weg. Barrera heeft problemen om de bal te vangen. Hervé is nu in balbezit. Hervé schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Śląski Smoki - Almost Religious 2:0

35e minuut.
Toczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Toczek probeert naar een medespeler te passen. Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermaniuk onderschept slim de pass. Hermaniuk draait met de bal, schiet en ... Erben bokst de bal weg.

37e minuut.
Hermaniuk passt de bal met de wreef. Sitarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarek haalt uit met een fantastische trap. Aldazabal probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Białożyński met een sublieme pass. Ötvös rent richting de bal. Ötvös passt de bal in één keer door. Białożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Diamandi geeft de bal voor. Cantillo kopt de bal weg. Sitarek controleert de bal met de borst. Sitarek schiet op doel. Aldazabal probeert de bal aan de voet te houden. Erben probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Śląski Smoki 49%, Almost Religious 51%.
KS Śląski Smoki - Almost Religious 2:0

50e minuut.
Barrera geeft een hoge lob. Sitarek heeft problemen om de bal te vangen. Sitarek passt de bal in één keer door. Hermaniuk rent richting de bal. Hermaniuk haalt uit met een fantastische trap. Erben verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Śląski Smoki - Almost Religious 2:1

52e minuut.
Ötvös rent richting de bal. Ötvös probeert naar een medespeler te passen. Kümmel rent richting de bal. Białożyński onderschept slim de pass. Białożyński schiet op doel. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Daar is Foden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrera probeert naar een medespeler te passen. Hermaniuk met een sublieme pass. Sitarek rent richting de bal. Sitarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Scuderi is nu in balbezit. Scuderi passt de bal zonder na te denken. Grubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervé onderschept slim de pass. Hervé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ayoğlu passt de bal met de wreef. Cantillo is nu in balbezit. Cantillo speelt de bal door. Hermaniuk rent richting de bal. Hermaniuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Diamandi rent richting de bal. Mincă onderschept slim de pass. Mincă geeft een hoge lob. Sitarek rent richting de bal. Sitarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sitarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarek met een sublieme pass. Hermaniuk is nu in balbezit. Hermaniuk draait met de bal, schiet en ... Erben maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Potěškoště is nu in balbezit. Potěškoště passt de bal met de wreef. Ayoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hervé onderschept slim de pass. Hervé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Foden passt de bal zonder na te denken. Hervé is nu in balbezit. Białożyński rent richting de bal. Białożyński draait met de bal, schiet en ... Sharpe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Śląski Smoki - Almost Religious 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Śląski Smoki 48%, Almost Religious 52%.
KS Śląski Smoki - Almost Religious 3:1