Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragoni Częstochowy 3 Palce w Natalce
343 Tactiek Test v1.1
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 40.1
solide Schieten redelijk
goed Passen matig
goed Verdedigen redelijk


12e minuut.
Cuminetti speelt de bal door. Bilro speelt de bal door. Betlejewski probeert naar een medespeler te passen. Pereyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereyra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Rozga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozga haalt uit met een fantastische trap. Ressaviado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - 3 Palce w Natalce 1:0

34e minuut.
Letkauskas kopt de bal weg. Zada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zada probeert naar een medespeler te passen. Rozga is nu in balbezit. Rozga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Betlejewski probeert naar een medespeler te passen. Bilro rent richting de bal. Cuminetti onderschept slim de pass. Cuminetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragoni Częstochowy - 3 Palce w Natalce 1:1

40e minuut.
Hüralp met een sublieme pass. Alberizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberizzi speelt de bal door. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Sendra speelt de bal door. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft de bal voor. Betlejewski geeft de bal voor. Pereyra krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Índio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Częstochowy 40%, 3 Palce w Natalce 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragoni Częstochowy - 3 Palce w Natalce 1:1

46e minuut.
Pereyra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sendra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Índio. Índio krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Bilro kopt de bal weg. Sendra rent richting de bal. Sendra passt de bal in één keer door. Pereyra is nu in balbezit. Pereyra haalt uit met een fantastische trap. Plá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Inworp. Ciauşoiu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Arrendo komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivanišević komt het veld opgelopen. Tantan komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Guerreiro de bal onder controle te krijgen. Trelecki speelt de bal door. Índio rent richting de bal. Arrendo rent richting de bal. Arrendo draait met de bal, schiet en ... Ressaviado bokst de bal weg.

78e minuut.
Bilro geeft een hoge lob. Arrendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrendo met een sublieme pass. Índio rent richting de bal. Índio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lanza is nu in balbezit. Lanza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Betlejewski met een snelle inworp. Sendra geeft de bal voor. Tantan bokst de bal weg.

86e minuut.
Arrendo is nu in balbezit. Betlejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Betlejewski passt de bal in één keer door. Pereyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereyra haalt uit met een fantastische trap. Tantan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Częstochowy 39%, 3 Palce w Natalce 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragoni Częstochowy - 3 Palce w Natalce 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Arrendo controleert de bal met de borst. Ciauşoiu speelt de bal door. Guerreiro is nu in balbezit. Guerreiro draait met de bal, schiet en ... Ressaviado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - 3 Palce w Natalce 2:1

104e minuut.
Alberizzi heeft problemen om de bal te vangen. Sendra rent richting de bal. Sendra geeft de bal voor. Pereyra is nu in balbezit. Pereyra haalt uit met een fantastische trap. Tantan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bilro de bal. Cuminetti is nu in balbezit. Cuminetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragoni Częstochowy - 3 Palce w Natalce 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Częstochowy 44%, 3 Palce w Natalce 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragoni Częstochowy - 3 Palce w Natalce 2:2

114e minuut.
Ciauşoiu passt de bal in één keer door. Alberizzi heeft problemen om de bal te vangen. Sendra speelt de bal door. Pereyra is nu in balbezit. Pereyra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

116e minuut.
Betlejewski passt de bal met de wreef. Sendra speelt de bal door. Bilro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereyra verovert de bal door een tackle van achteren. Pereyra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

120e minuut.
Índio is nu in balbezit. Índio passt de bal zonder na te denken. Arrendo probeert naar een medespeler te passen. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro schiet op doel. De bal raakt de paal. Ressaviado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragoni Częstochowy 57%, 3 Palce w Natalce 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragoni Częstochowy - 3 Palce w Natalce 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Cuminetti neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - 3 Palce w Natalce 2:3
---
Guerreiro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ressaviado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
---
Pereyra legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Tantan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Índio neemt de penalty, wat een uithaal! Ressaviado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragoni Częstochowy - 3 Palce w Natalce 3:3
---
Piña Cousillas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragoni Częstochowy - 3 Palce w Natalce 3:4
---
Arrendo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ressaviado bokst de bal weg.
---
Kitowicz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Oliva neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Sendra zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tantan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
---
Alberizzi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ressaviado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---