Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Wronki SMUGGLERS
5-3-2 Tactiek last one
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.8 gemiddelde waardering 57.3
goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Bednarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarski passt de bal met de wreef. Lange met een sublieme pass. Preis bereikt de bal nog maar net als eerste. Preis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Bednarski rent richting de bal. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada passt de bal met de wreef. Lange geeft een lange en hoge pass. Zlatanić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Mętel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lange probeert naar een medespeler te passen. Mętel rent richting de bal. Mętel geeft de bal voor. Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mętel rent richting de bal. Mętel passt de bal in één keer door. Zlatanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Preis rent richting de bal. Preis schiet op doel. Hoža kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Preis rent richting de bal. Preis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Wronki - SMUGGLERS 0:1

31e minuut.
Zlatanić is nu in balbezit. Satan speelt de bal door. Lange met een sublieme pass. Zlatanić rent richting de bal. Zlatanić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Capirossi geeft een hoge lob. Candussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Candussi passt de bal met de wreef. Ibrahimagić rent richting de bal. Ibrahimagić haalt uit met een fantastische trap. Raczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Zlatanić kopt de bal weg. Satan rent richting de bal. Preis begaat een overtreding. Preis krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Betka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatanić onderschept slim de pass. Satan rent richting de bal. Zlatanić verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatanić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Wronki 62%, SMUGGLERS 38%.
Legia Wronki - SMUGGLERS 0:1

49e minuut.
Mętel geeft een hoge lob. Preis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Betka de bal onder controle te krijgen. Zlatanić is nu in balbezit. Zlatanić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Doeltrap. Bakmaz komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Konka komt het veld opgelopen. de Graaf komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Daar is Mętel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurdal passt de bal met de wreef. Ibrahimagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahimagić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Kiprich komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Wronki 44%, SMUGGLERS 56%.
Legia Wronki - SMUGGLERS 0:1