Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zielone Żyrafy Sparta Miedzyrzecz
Normal Tactiek new
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 54
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.9 gemiddelde waardering 62.8
matig Schieten uitmuntend
matig Passen formidabel
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Fielek verovert de bal door een tackle van achteren. Fielek geeft een lange en hoge pass. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Sparta Miedzyrzecz 0:1

4e minuut.
Amandio passt de bal zonder na te denken. Hatłas heeft problemen om de bal te vangen. Kosowski is nu in balbezit. Guzmán onderschept slim de pass. Guzmán haalt uit met een fantastische trap. Basani bokst de bal weg.

6e minuut.
Rutecki geeft een hoge lob. Wojtaś kopt de bal weg. Giernatowski kan de bal niet met de borst controleren. Giernatowski geeft een lange en hoge pass. Guzmán maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Spruyt geeft een hoge lob. Inworp. Giernatowski met de inworp. Minh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Dũng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ulderink geeft de bal voor. Klungelig pakt Rutecki de bal. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Sparta Miedzyrzecz 0:2

9e minuut.
Włudarczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Holewiński de bal. Fielek met een sublieme pass. Saporiti rent richting de bal. Saporiti schiet op doel. Basani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Sparta Miedzyrzecz 0:3

14e minuut.
Ulderink probeert naar een medespeler te passen. Saporiti rent richting de bal. Saporiti passt de bal in één keer door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Sparta Miedzyrzecz 0:4

17e minuut.
Saporiti haalt uit met een fantastische trap. Rutecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fielek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Minh Dũng krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Sparta Miedzyrzecz 0:5

19e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Rutecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rutecki probeert naar een medespeler te passen. Fielek geeft een lange en hoge pass. Guzmán springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Guzmán schiet op doel. Rutecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fielek kopt de bal weg. Saporiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Saporiti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saporiti is nu in balbezit. Saporiti geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saporiti is nu in balbezit. Saporiti geeft een lange en hoge pass. Basani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fielek neemt de hoekschop. Minh Dũng springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Ulderink passt de bal in één keer door. Guzmán rent richting de bal. Rutecki onderschept slim de pass. Minh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Dũng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ulderink is nu in balbezit. Ulderink passt de bal met de wreef. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán schiet op doel. Rutecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Hatłas is nu in balbezit. Giernatowski onderschept slim de pass. Giernatowski passt de bal zonder na te denken. Guzmán rent richting de bal. Guzmán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Saporiti is nu in balbezit. Saporiti passt de bal zonder na te denken. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán draait met de bal, schiet en ... Basani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Sparta Miedzyrzecz 0:6

34e minuut.
Giernatowski passt de bal met de wreef. Ulderink met een sublieme pass. Guzmán is nu in balbezit. Minh Dũng rent richting de bal. Minh Dũng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fielek kopt de bal weg. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal in één keer door. Minh Dũng is nu in balbezit. Minh Dũng draait met de bal, schiet en ... Basani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saporiti rent richting de bal. Saporiti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Basani bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kosowski speelt de bal door. Guzmán heeft problemen om de bal te vangen. Guzmán speelt de bal door. Saporiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Saporiti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Saporiti is nu in balbezit. Rutecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saporiti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minh Dũng kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Basani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Sparta Miedzyrzecz 0:7

38e minuut.
Amandio rent richting de bal. Gaar is nu in balbezit. Brągiel verovert de bal door een tackle van achteren. Amandio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amandio haalt uit met een fantastische trap. Maniokas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Wojtaś probeert naar een medespeler te passen. Giernatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giernatowski passt de bal in één keer door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán schiet op doel. Basani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Minh Dũng rent richting de bal. Minh Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Sparta Miedzyrzecz 0:8

43e minuut.
Wojtaś met een sublieme pass. Minh Dũng rent richting de bal. Minh Dũng speelt de bal door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Włudarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Saporiti onderschept slim de pass. Saporiti probeert naar een medespeler te passen. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán schiet op doel. Basani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Żyrafy 75%, Sparta Miedzyrzecz 25%.
Zielone Żyrafy - Sparta Miedzyrzecz 0:8

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fielek met een snelle inworp. Ulderink heeft problemen om de bal te vangen. Ulderink geeft de bal voor. Minh Dũng krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Spruyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Spruyt passt de bal zonder na te denken. Saporiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Saporiti draait met de bal, schiet en ... Basani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Sparta Miedzyrzecz 0:9

65e minuut.
Klungelig pakt Ulderink de bal. Ulderink met een sublieme pass. Fielek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Minh Dũng de bal. Minh Dũng haalt uit met een fantastische trap. Basani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Holewiński rent richting de bal. Fielek verovert de bal door een tackle van achteren. Fielek probeert naar een medespeler te passen. Saporiti is nu in balbezit. Saporiti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Fielek kopt de bal weg. Saporiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Włudarczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Włudarczyk krijgt een gele kaart. Saporiti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fielek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Minh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Sparta Miedzyrzecz 0:10

69e minuut.
Giernatowski heeft problemen om de bal te vangen. Giernatowski met een sublieme pass. Guzmán met een sublieme pass. Fielek geeft een hoge lob. Minh Dũng krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Sparta Miedzyrzecz 0:11

71e minuut.
Guzmán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iwańczyk komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Daar is Saporiti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saporiti passt de bal met de wreef. Minh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Dũng schiet op doel. Basani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Kosowski probeert de bal met de borst te controleren. Fielek verovert de bal door een tackle van achteren. Fielek probeert naar een medespeler te passen. Minh Dũng is nu in balbezit. Minh Dũng haalt uit met een fantastische trap. Basani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fielek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Iwańczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Basani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Sparta Miedzyrzecz 0:12

78e minuut.
Rutecki speelt de bal door. Ulderink rent richting de bal. Ulderink passt de bal met de wreef. Minh Dũng is nu in balbezit. Minh Dũng haalt uit met een fantastische trap. Basani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spruyt kopt de bal weg. Klungelig pakt Saporiti de bal. Saporiti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Basani trapt de bal weg van het doel. Fielek kopt de bal weg. Klungelig pakt Saporiti de bal. Saporiti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rutecki kopt de bal weg. Fielek is nu in balbezit. Fielek passt de bal zonder na te denken. Minh Dũng rent richting de bal. Minh Dũng haalt uit met een fantastische trap. Basani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iwańczyk is nu in balbezit. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. Basani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Sparta Miedzyrzecz 0:13

85e minuut.
Spruyt rent richting de bal. Iwańczyk onderschept slim de pass. Iwańczyk met een sublieme pass. Minh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Sparta Miedzyrzecz 0:14

86e minuut.
Fielek met een sublieme pass. Saporiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Saporiti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saporiti geeft de bal voor. Minh Dũng maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Minh Dũng springt en kopt de bal. Basani speelt de bal door. Ulderink kopt de bal weg. Minh Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Minh Dũng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Basani trapt de bal weg van het doel. Fielek kopt de bal weg. Saporiti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Minh Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Żyrafy - Sparta Miedzyrzecz 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Żyrafy 81%, Sparta Miedzyrzecz 19%.
Zielone Żyrafy - Sparta Miedzyrzecz 0:15