Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Raba KS_Lechia_Gdańsk
352.N Tactiek Lechia 3
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 40.5
redelijk Schieten zwak
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen matig


15e minuut.
Kronsteiner is nu in balbezit. Kronsteiner passt de bal in één keer door. Scifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolluk is nu in balbezit. Bolluk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Vergoossen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergoossen geeft een lange en hoge pass. Parushev geeft een lange en hoge pass. Lixandru springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Raba - KS_Lechia_Gdańsk 1:0

25e minuut.
Klungelig pakt Powieczko de bal. Lixandru is nu in balbezit. Lauri onderschept slim de pass. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronsteiner onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kronsteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronsteiner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Raba - KS_Lechia_Gdańsk 2:0

35e minuut.
Kronsteiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kronsteiner passt de bal in één keer door. Bolluk rent richting de bal. Bolluk haalt uit met een fantastische trap. Gęborski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Raba - KS_Lechia_Gdańsk 3:0

39e minuut.
Berbeć heeft problemen om de bal te vangen. Bocskay is nu in balbezit. Bocskay passt de bal met de wreef. Kronsteiner rent richting de bal. Kronsteiner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
MacHarold verovert de bal door een tackle van achteren. MacHarold probeert naar een medespeler te passen. Lixandru is nu in balbezit. Vergoossen verovert de bal door een tackle van achteren. Vergoossen draait met de bal, schiet en ... Vujačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Raba 46%, KS_Lechia_Gdańsk 54%.
TS Raba - KS_Lechia_Gdańsk 3:0

56e minuut.
Bolluk rent richting de bal. Bocskay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocskay passt de bal in één keer door. Scifo is nu in balbezit. Scifo schiet op doel. Gęborski bokst de bal weg. Scifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scifo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kronsteiner kopt de bal weg. Bolluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolluk passt de bal zonder na te denken. Kronsteiner rent richting de bal. Kronsteiner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Madoń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vergoossen is nu in balbezit. Lixandru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lixandru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Raba 47%, KS_Lechia_Gdańsk 53%.
TS Raba - KS_Lechia_Gdańsk 3:0