Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:35
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: fc Buk Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
fc Buk FC JANOW
Normal Tactiek NA RATUNEK
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 45.1
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Leno probeert naar een medespeler te passen. Velasquez rent richting de bal. Lemajić is nu in balbezit. Lemajić haalt uit met een fantastische trap. Maciaszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Buk - FC JANOW 0:1

3e minuut.
Różycki is nu in balbezit. Lemajić onderschept slim de pass. Lemajić passt de bal zonder na te denken. Velasquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Adamiec is nu in balbezit. Leno onderschept slim de pass. Leno met een sublieme pass. Lemajić is nu in balbezit. Lemajić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mikita heeft problemen om de bal te vangen. Lemajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemajić passt de bal zonder na te denken. Velasquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Chraca kopt de bal weg. Fox geeft de bal voor. Lemajić kopt de bal weg. Velasquez is nu in balbezit. Velasquez draait met de bal, schiet en ... Maciaszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Buk - FC JANOW 0:2

12e minuut.
Ferreira speelt de bal door. Leno is nu in balbezit. Leno passt de bal zonder na te denken. Velasquez is nu in balbezit. Velasquez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Grochal geeft een lange en hoge pass. Lemajić heeft problemen om de bal te vangen. Chraca bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasquez onderschept slim de pass. Velasquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Buk - FC JANOW 0:3

25e minuut.
Lemajić rent richting de bal. Lemajić draait met de bal, schiet en ... Chraca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velasquez is nu in balbezit. Velasquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Fox geeft de bal voor. Leno kopt de bal weg. Lemajić heeft problemen om de bal te vangen. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Leno de bal. Velasquez is nu in balbezit. Adamiec rent richting de bal. Velasquez onderschept slim de pass. Velasquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc Buk - FC JANOW 0:4

34e minuut.
Lemajić geeft de bal voor. Daar is Adamiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gacula bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velasquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Palomón probeert naar een medespeler te passen. Chraca rent richting de bal. Lemajić verovert de bal door een tackle van achteren. Lemajić heeft problemen om de bal te vangen. Lemajić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Chraca onderschept slim de pass. Leno controleert de bal met de borst. Leno passt de bal zonder na te denken. Velasquez rent richting de bal. Velasquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc Buk - FC JANOW 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Buk 75%, FC JANOW 25%.
fc Buk - FC JANOW 0:5

50e minuut.
Wańdoch rent richting de bal. Ferreira onderschept slim de pass. Ferreira passt de bal zonder na te denken. Velasquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Leno met een snelle inworp. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira geeft een hoge lob. Velasquez heeft problemen om de bal te vangen. Velasquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Buk - FC JANOW 0:6

58e minuut.
Lemajić onderschept slim de pass. Lemajić geeft de bal voor. Leno kopt de bal weg. Velasquez rent richting de bal. Velasquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc Buk - FC JANOW 0:7

59e minuut.
Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira speelt de bal door. Klungelig pakt Stasiorowski de bal. Lemajić rent richting de bal. Lemajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Buk - FC JANOW 0:8

65e minuut.
Mikita geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fox met een snelle inworp. Ferreira geeft de bal voor. Chraca probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ferreira passt de bal in één keer door. Leno is nu in balbezit. Leno probeert naar een medespeler te passen. Velasquez is nu in balbezit. Velasquez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ferreira met een sublieme pass. Velasquez rent richting de bal. Leno rent richting de bal. Leno geeft een lange en hoge pass. Lemajić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fox kan de bal niet met de borst controleren. Fox passt de bal zonder na te denken. Velasquez is nu in balbezit. Lemajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemajić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Grombelski speelt de bal door. Grochal rent richting de bal. Grochal passt de bal in één keer door. Velasquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasquez schiet op doel. Maciaszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Fros kopt de bal weg. Fox is nu in balbezit. Fox speelt de bal door. Lemajić rent richting de bal. Lemajić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ferreira passt de bal met de wreef. Leno is nu in balbezit. Leno speelt de bal door. Lemajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemajić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Grombelski is nu in balbezit. Lemajić verovert de bal door een tackle van achteren. Lemajić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Velasquez de bal. Velasquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Buk - FC JANOW 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Buk 79%, FC JANOW 21%.
fc Buk - FC JANOW 0:9