Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Mazowsze Grójec La Masia Poland
Nowa 07.2018 Tactiek Wlasna
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 57.5
adequate Schieten excellent
good Passen very good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Plutão bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponting onderschept slim de pass. Ponting passt de bal met de wreef. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Katsimichas verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ocokoljić zal de hoekschop nemen. Ponting springt en kopt de bal. Clausi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Vergueiro geeft een hoge lob. Inworp. Ocokoljić met een snelle inworp. Asimidis geeft een lange en hoge pass. Ponting krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Warszawski rent richting de bal. Ocokoljić verovert de bal door een tackle van achteren. Ocokoljić speelt de bal door. Ponting is nu in balbezit. Ponting schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Katsimichas heeft problemen om de bal te vangen. Katsimichas geeft een hoge lob. Inworp. Ocokoljić met de inworp. Asimidis geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Clausi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ponting springt en kopt de bal. Clausi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ocokoljić geeft een lange en hoge pass. Ponting is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lalatović. Lalatović krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Daar is Lalatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reitz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Katsimichas kan de bal niet met de borst controleren. Aslanov rent richting de bal. Aslanov haalt uit met een fantastische trap. Clausi bokst de bal weg. Ponting rent richting de bal. Ponting schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - La Masia Poland 0:1

15e minuut.
Plutão controleert de bal met de borst. Ponting onderschept slim de pass. Ponting speelt de bal door. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Clausi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Vergueiro is nu in balbezit. Vergueiro geeft een hoge lob. Siwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke onderschept slim de pass. Osueke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Reitz is nu in balbezit. Reitz met een sublieme pass. Sobczyński is nu in balbezit. Sobczyński geeft een hoge lob. Vergueiro verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sobczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Sobczyński geeft een hoge lob. Aslanov kopt de bal weg. Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponting schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sobczyński rent richting de bal. Sobczyński passt de bal in één keer door. Ponting rent richting de bal. Ponting draait met de bal, schiet en ... Clausi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - La Masia Poland 0:2

41e minuut.
Asimidis is nu in balbezit. Asimidis geeft een hoge lob. Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyński geeft een lange en hoge pass. Aslanov springt en kopt de bal. Clausi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Cichacki is nu in balbezit. Osueke onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siwek. Osueke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zajačko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Mazowsze Grójec 60%, La Masia Poland 40%.
GKS Mazowsze Grójec - La Masia Poland 0:2

49e minuut.
Plutão is nu in balbezit. Plutão passt de bal in één keer door. Ponting is nu in balbezit. Ponting draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - La Masia Poland 0:3

52e minuut.
Aslanov rent richting de bal. Plutão onderschept slim de pass. Ocokoljić verovert de bal door een tackle van achteren. Aslanov heeft problemen om de bal te vangen. Aslanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ponting probeert de bal met de borst te controleren. Cottini speelt de bal door. Caspari geeft een hoge lob. Ocokoljić rent richting de bal. Ocokoljić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Caspari met een sublieme pass. Reitz met een sublieme pass. Klungelig pakt Ponting de bal. Ponting draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Mazowsze Grójec - La Masia Poland 0:4

75e minuut.
Janczarek met een sublieme pass. Asimidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Asimidis passt de bal met de wreef. Ponting is nu in balbezit. Ponting draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Katsimichas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ocokoljić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Mazowsze Grójec 62%, La Masia Poland 38%.
GKS Mazowsze Grójec - La Masia Poland 0:4