Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Chełmek Szuters
supersafe Tactiek 4-3-3
50% Balbezit 50%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 66
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 55.3
good Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Nagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagi geeft de bal voor. Iglódi met een sublieme pass. Dovtípil is nu in balbezit. Dovtípil haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:1

3e minuut.
Siminică speelt de bal door. Szałachowski rent richting de bal. Szałachowski passt de bal zonder na te denken. Iglódi rent richting de bal. Iglódi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Anghelinii speelt de bal door. Ortakçı kopt de bal weg. Dovtípil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovtípil haalt uit met een fantastische trap. Anghelinii werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:2

6e minuut.
Szałachowski probeert naar een medespeler te passen. Dovtípil is nu in balbezit. Dovtípil heeft problemen om de bal te vangen. Dovtípil schiet op doel. Anghelinii probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:3

8e minuut.
Balsam geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Palagyi de bal onder controle te krijgen. Siminică bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică passt de bal met de wreef. Daar is Olivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Anghelinii speelt de bal door. Klungelig pakt Ortakçı de bal. Olivia is nu in balbezit. Olivia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:4

11e minuut.
Szałachowski kan de bal niet met de borst controleren. Szałachowski probeert naar een medespeler te passen. Iglódi heeft problemen om de bal te vangen. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:5

12e minuut.
Topcia met een sublieme pass. Ortakçı met een sublieme pass. Olivia rent richting de bal. Olivia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:6

13e minuut.
Iglódi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szałachowski kopt de bal weg. Olivia is nu in balbezit. Olivia draait met de bal, schiet en ... Anghelinii werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:7

14e minuut.
Anghelinii speelt de bal door. Ortakçı kopt de bal weg. Olivia rent richting de bal. Olivia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:8

15e minuut.
Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. Siminică kopt de bal weg. Klungelig pakt Dovtípil de bal. Olivia is nu in balbezit. Olivia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Anghelinii met een harde bal richting middenveld. Palagyi kopt de bal weg. Dovtípil heeft problemen om de bal te vangen. Dovtípil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:9

18e minuut.
Palagyi rent richting de bal. Szałachowski onderschept slim de pass. Szałachowski probeert naar een medespeler te passen. Olivia is nu in balbezit. Olivia schiet op doel. Anghelinii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:10

19e minuut.
Palagyi probeert naar een medespeler te passen. Anghelinii is nu in balbezit. Anghelinii geeft een hoge lob. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi haalt uit met een fantastische trap. Anghelinii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ortakçı kan de bal niet met de borst controleren. Palagyi rent richting de bal. Ortakçı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ortakçı krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Ortakçı is nu in balbezit. Ortakçı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iglódi de bal. Iglódi schiet op doel. Anghelinii maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:11

22e minuut.
Anghelinii geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szałachowski met een snelle inworp. Dovtípil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovtípil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dovtípil rent richting de bal. Dovtípil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:12

24e minuut.
Palagyi kopt de bal weg. Iglódi probeert de bal met de borst te controleren. Iglódi met een sublieme pass. Dovtípil is nu in balbezit. Dovtípil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:13

25e minuut.
Anghelinii geeft de bal voor. Siminică bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică met een sublieme pass. Olivia is nu in balbezit. Olivia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anghelinii speelt de bal door. Olivia is nu in balbezit. Olivia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:14

27e minuut.
Szałachowski is nu in balbezit. Szałachowski passt de bal met de wreef. Iglódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglódi schiet op doel. Anghelinii probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:15

28e minuut.
Anghelinii met een sublieme pass. Siminică probeert de bal aan de voet te houden. Siminică met een sublieme pass. Iglódi rent richting de bal. Iglódi schiet op doel. Anghelinii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olivia rent richting de bal. Olivia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:16

30e minuut.
Daar is Anghelinii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghelinii met een sublieme pass. Ortakçı speelt de bal door. Klungelig pakt Olivia de bal. Olivia haalt uit met een fantastische trap. Anghelinii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iglódi is nu in balbezit. Iglódi draait met de bal, schiet en ... Anghelinii bokst de bal weg.

32e minuut.
Siminică probeert de bal aan de voet te houden. Palagyi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siminică. Siminică krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Siminică is nu in balbezit. Puiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Siminică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Olivia neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:17

34e minuut.
Anghelinii met een sublieme pass. Siminică kopt de bal weg. Klungelig pakt Olivia de bal. Olivia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:18

37e minuut.
Palagyi verovert de bal door een tackle van achteren. Koprivica onderschept slim de pass. Koprivica probeert naar een medespeler te passen. Iglódi rent richting de bal. Iglódi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:19

38e minuut.
Anghelinii geeft de bal voor. Dovtípil kopt de bal weg. Klungelig pakt Iglódi de bal. Iglódi schiet op doel. Anghelinii werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:20

41e minuut.
Koprivica probeert naar een medespeler te passen. Ortakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortakçı passt de bal in één keer door. Dovtípil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovtípil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Dovtípil onderschept slim de pass. Dovtípil passt de bal met de wreef. Iglódi is nu in balbezit. Iglódi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jackson komt het veld opgelopen. Vangsnes komt het veld opgelopen. Ivancioiu komt het veld opgelopen. Retlewski komt het veld opgelopen. Siminică met de inworp. Vangsnes is nu in balbezit. Vangsnes draait met de bal, schiet en ... Anghelinii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Chełmek 93%, Szuters 7%.
KS Chełmek - Szuters 0:20

47e minuut.
Jackson kan de bal niet met de borst controleren. Jackson speelt de bal door. Klungelig pakt Dovtípil de bal. Dovtípil schiet op doel. Anghelinii probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Retlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică speelt de bal door. Vangsnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangsnes draait met de bal, schiet en ... Anghelinii werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:21

51e minuut.
Anghelinii speelt de bal door. Palagyi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortakçı. Ortakçı krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

53e minuut.
Olivia draait met de bal, schiet en ... Anghelinii met een sublieme pass. Palagyi kopt de bal weg. Vangsnes heeft problemen om de bal te vangen. Vangsnes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vangsnes rent richting de bal. Vangsnes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Siminică probeert naar een medespeler te passen. Topcia speelt de bal door. Dovtípil rent richting de bal. Dovtípil haalt uit met een fantastische trap. Anghelinii probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:22

58e minuut.
Vangsnes met een snelle inworp. Siminică bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică passt de bal zonder na te denken. Olivia is nu in balbezit. Olivia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vangsnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangsnes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:23

60e minuut.
Dovtípil verovert de bal door een tackle van achteren. Dovtípil met een sublieme pass. Vangsnes rent richting de bal. Vangsnes draait met de bal, schiet en ... Anghelinii probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Topcia onderschept slim de pass. Topcia met een sublieme pass. Vangsnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangsnes draait met de bal, schiet en ... Anghelinii probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:24

63e minuut.
Inworp. Vangsnes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siminică met een sublieme pass. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Vangsnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vangsnes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Koprivica verovert de bal door een tackle van achteren. Topcia met een sublieme pass. Koprivica probeert naar een medespeler te passen. Olivia is nu in balbezit. Olivia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:25

67e minuut.
Siminică probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jackson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jackson speelt de bal door. Vangsnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangsnes haalt uit met een fantastische trap. Anghelinii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siminică verovert de bal door een tackle van achteren. Siminică met een sublieme pass. Olivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dovtípil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovtípil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:26

70e minuut.
Klungelig pakt Siminică de bal. Siminică speelt de bal door. Olivia is nu in balbezit. Olivia draait met de bal, schiet en ... Anghelinii werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:27

73e minuut.
Siminică verovert de bal door een tackle van achteren. Siminică met een sublieme pass. Dovtípil is nu in balbezit. Dovtípil haalt uit met een fantastische trap. Anghelinii probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:28

75e minuut.
Anghelinii probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vangsnes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dovtípil maakt een snoekduik en kopt de bal. Anghelinii maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:29

79e minuut.
Vangsnes is nu in balbezit. Vangsnes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dovtípil de bal. Olivia rent richting de bal. Olivia schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Anghelinii trapt de bal weg. Jackson geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Palagyi de bal onder controle te krijgen. Vangsnes is nu in balbezit. Vangsnes schiet op doel. Anghelinii bokst de bal weg. Dovtípil is nu in balbezit. Dovtípil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:30

84e minuut.
Topcia verovert de bal door een tackle van achteren. Guirado is nu in balbezit. Guirado geeft de bal voor. Vangsnes rent richting de bal. Vangsnes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:31

86e minuut.
Palagyi controleert de bal met de borst. Siminică rent richting de bal. Siminică probeert naar een medespeler te passen. Dovtípil heeft problemen om de bal te vangen. Dovtípil draait met de bal, schiet en ... Anghelinii kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vangsnes rent richting de bal. Vangsnes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Szuters 0:32

89e minuut.
Palagyi rent richting de bal. Jackson rent richting de bal. Jackson passt de bal met de wreef. Vangsnes is nu in balbezit. Vangsnes draait met de bal, schiet en ... Anghelinii kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dovtípil is nu in balbezit. Dovtípil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Chełmek 82%, Szuters 18%.
KS Chełmek - Szuters 0:32