Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Swędrnia Chwalęcice Grom-Victoria
433 Tactiek NOWA
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 49.7
matig Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Badura is nu in balbezit. Georgsen verovert de bal door een tackle van achteren. Georgsen met een sublieme pass. Muntean rent richting de bal. Muntean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Richardson met de inworp. Georgsen is nu in balbezit. Georgsen geeft een hoge lob. Paraíba rent richting de bal. Paraíba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pałubicki trapt de bal weg. Georgsen speelt de bal door. Klungelig pakt Słoma de bal. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Paraíba maakt een snoekduik en kopt de bal. Pałubicki probeert naar een medespeler te passen. Georgsen speelt de bal door. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Serinyel speelt de bal door. Muntean rent richting de bal. Muntean passt de bal zonder na te denken. Daar is Paraíba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraíba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Grom-Victoria 0:1

15e minuut.
Richardson kopt de bal weg. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgsen rent richting de bal. Paraíba is nu in balbezit. Paraíba haalt uit met een fantastische trap. Pałubicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Prudhomme met een sublieme pass. Muntean controleert de bal met de borst. Słoma rent richting de bal. Georgsen verovert de bal door een tackle van achteren. Georgsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Serinyel is nu in balbezit. Serinyel probeert naar een medespeler te passen. Paraíba rent richting de bal. Paraíba schiet op doel. Pałubicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Grom-Victoria 0:2

21e minuut.
Prudhomme speelt de bal door. Georgsen rent richting de bal. Georgsen speelt de bal door. Muntean rent richting de bal. Muntean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Grom-Victoria 0:3

26e minuut.
Richardson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prudhomme probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paraíba de bal. Paraíba schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szaluniarz de bal onder controle te krijgen. Pałubicki bokst de bal weg. Paraíba is nu in balbezit. Paraíba draait met de bal, schiet en ... Pałubicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Grom-Victoria 0:4

26e minuut.
Lichograj speelt de bal door. Regulasiewicz is nu in balbezit. Paraíba verovert de bal door een tackle van achteren. Paraíba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Georgsen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muntean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntean speelt de bal door. Paraíba is nu in balbezit. Paraíba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Georgsen met een sublieme pass. Muntean is nu in balbezit. Słoma is nu in balbezit. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pałubicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Masajada bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudhomme is nu in balbezit. Prudhomme passt de bal met de wreef. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba draait met de bal, schiet en ... Pałubicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Georgsen passt de bal met de wreef. Paraíba is nu in balbezit. Paraíba passt de bal met de wreef. Muntean rent richting de bal. Muntean draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Serinyel met de inworp. Georgsen probeert naar een medespeler te passen. Paraíba rent richting de bal. Paraíba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Grom-Victoria 0:5

40e minuut.
Szaluniarz is nu in balbezit. Szaluniarz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serinyel met een snelle inworp. Georgsen geeft een hoge lob. Pałubicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Serinyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Berny maakt een afschuwelijke overtreding. Serinyel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prudhomme komt bij de bal en schiet. Muntean maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Muntean rent richting de bal. Richardson rent richting de bal. Richardson speelt de bal door. Klungelig pakt Paraíba de bal. Paraíba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Prudhomme passt de bal met de wreef. Richardson bereikt de bal nog maar net als eerste. Richardson passt de bal zonder na te denken. Daar is Muntean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntean haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Grom-Victoria 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Swędrnia Chwalęcice 89%, Grom-Victoria 11%.
KS Swędrnia Chwalęcice - Grom-Victoria 0:6

46e minuut.
Theuwen komt het veld opgelopen. Soetaers komt het veld opgelopen. Kosmalski komt het veld opgelopen. Baquero komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Paraíba heeft problemen om de bal te vangen. Paraíba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szaluniarz de bal. Soetaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetaers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Słoma geeft een hoge lob. Theuwen kopt de bal weg. Klungelig pakt Berny de bal. Paraíba rent richting de bal. Paraíba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Regulasiewicz rent richting de bal. Baquero onderschept slim de pass. Baquero geeft een lange en hoge pass. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Paraíba is nu in balbezit. Paraíba geeft een hoge lob. Soetaers rent richting de bal. Soetaers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Grom-Victoria 0:7

54e minuut.
Klungelig pakt Serinyel de bal. Theuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuwen probeert naar een medespeler te passen. Paraíba rent richting de bal. Paraíba haalt uit met een fantastische trap. Pałubicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paraíba rent richting de bal. Paraíba geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Berny bereikt de bal nog maar net als eerste. Berny geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serinyel met een snelle inworp. Prudhomme geeft een hoge lob. Pałubicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Soetaers heeft problemen om de bal te vangen. Soetaers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Grom-Victoria 0:8

56e minuut.
Soetaers passt de bal zonder na te denken. Prudhomme speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Theuwen de bal onder controle te krijgen. Paraíba rent richting de bal. Paraíba draait met de bal, schiet en ... Pałubicki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Grom-Victoria 0:9

57e minuut.
Theuwen rent richting de bal. Theuwen passt de bal zonder na te denken. Prudhomme geeft de bal voor. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soetaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetaers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Grom-Victoria 0:10

59e minuut.
Soetaers is nu in balbezit. Theuwen is nu in balbezit. Theuwen passt de bal met de wreef. Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraíba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Soetaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuwen passt de bal zonder na te denken. Paraíba is nu in balbezit. Paraíba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Turunç onderschept slim de pass. Prudhomme geeft een hoge lob. Szaluniarz heeft problemen om de bal te vangen. Paraíba rent richting de bal. Paraíba haalt uit met een fantastische trap. Pałubicki bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Serinyel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paraíba springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Słoma de bal. Richardson bereikt de bal nog maar net als eerste. Richardson geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Grom-Victoria 0:11

65e minuut.
Masajada rent richting de bal. Soetaers rent richting de bal. Słoma is nu in balbezit. Soetaers rent richting de bal. Soetaers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Grom-Victoria 0:12

68e minuut.
Szaluniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaluniarz passt de bal zonder na te denken. Paraíba is nu in balbezit. Paraíba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Regulasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Serinyel verovert de bal door een tackle van achteren. Serinyel passt de bal zonder na te denken. Paraíba is nu in balbezit. Paraíba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Baquero speelt de bal door. Prudhomme kan de bal niet met de borst controleren. Baquero is nu in balbezit. Baquero geeft de bal voor. Soetaers springt en kopt de bal. Paal! Pałubicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Prudhomme met een sublieme pass. Soetaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetaers passt de bal met de wreef. Paraíba is nu in balbezit. Paraíba draait met de bal, schiet en ... Pałubicki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Grom-Victoria 0:13

80e minuut.
Theuwen speelt de bal door. Soetaers bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuwen is nu in balbezit. Soetaers is nu in balbezit. Soetaers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Swędrnia Chwalęcice - Grom-Victoria 0:14

84e minuut.
Soetaers met een sublieme pass. Theuwen probeert naar een medespeler te passen. Paraíba rent richting de bal. Paraíba haalt uit met een fantastische trap. Szaluniarz probeert de bal aan de voet te houden. Pałubicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Pałysz geeft de bal voor. Baquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero passt de bal met de wreef. Paraíba rent richting de bal. Paraíba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Swędrnia Chwalęcice 84%, Grom-Victoria 16%.
KS Swędrnia Chwalęcice - Grom-Victoria 0:14