Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AVIA Świdnik KP Kluch
By Antos Tactiek ok
36% Balbezit 64%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37 gemiddelde waardering 61.2
solide Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Braceli passt de bal met de wreef. Acerola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tamudo Montero de bal. Tamudo Montero geeft de bal voor. Santos Viana krijgt zijn hoofd ertegen. Fane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Hiszpański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acerola is nu in balbezit. Acerola passt de bal met de wreef. Roszko is nu in balbezit. Roszko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Acerola rent richting de bal. Acerola passt de bal met de wreef. de Melo is nu in balbezit. de Melo geeft de bal voor. Roszko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - KP Kluch 0:1

21e minuut.
Acerola passt de bal met de wreef. Braceli rent richting de bal. Braceli passt de bal met de wreef. Acerola geeft een hoge lob. Roszko krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Aptsiauri is nu in balbezit. Aptsiauri passt de bal zonder na te denken. Acerola speelt de bal door. Braceli rent richting de bal. Braceli draait met de bal, schiet en ... Fane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Braceli met een snelle inworp. Santos Viana geeft een hoge lob. Tamudo Montero speelt de bal door. Roszko rent richting de bal. Roszko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Roszko rent richting de bal. Roszko geeft een lange en hoge pass. Acerola is nu in balbezit. Acerola schiet op doel. Fane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - KP Kluch 0:2

40e minuut.
Aptsiauri geeft de bal voor. Daar is Acemoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos Viana is nu in balbezit. Santos Viana draait met de bal, schiet en ... Fane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - KP Kluch 0:3

43e minuut.
Acerola passt de bal in één keer door. Santos Viana rent richting de bal. Zająkała legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santos Viana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Acerola legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Fane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVIA Świdnik 71%, KP Kluch 29%.
AVIA Świdnik - KP Kluch 0:3

48e minuut.
Acerola geeft de bal voor. Zehtinski heeft problemen om de bal te vangen. Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - KP Kluch 0:4

49e minuut.
Daar is Acerola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acerola passt de bal zonder na te denken. Braceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Braceli geeft een hoge lob. Santos Viana maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Acerola probeert naar een medespeler te passen. Roszko heeft problemen om de bal te vangen. Roszko passt de bal in één keer door. Tamudo Montero is nu in balbezit. Tamudo Montero geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola met een sublieme pass. Santos Viana rent richting de bal. Santos Viana haalt uit met een fantastische trap. Fane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Melo geeft de bal voor. Acemoğlu is nu in balbezit. Roszko verovert de bal door een tackle van achteren. Roszko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Santos Viana de bal. Santos Viana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - KP Kluch 0:5

66e minuut.
Santos Viana is nu in balbezit. Zająkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Viana onderschept slim de pass. Santos Viana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - KP Kluch 0:6

67e minuut.
Tamudo Montero passt de bal met de wreef. Roszko is nu in balbezit. Roszko passt de bal in één keer door. Santos Viana rent richting de bal. Santos Viana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ułazik probeert de bal aan de voet te houden. Szczoczarz kopt de bal weg. Ułazik rent richting de bal. Braceli verovert de bal door een tackle van achteren. Braceli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zehtinski is nu in balbezit. Tamudo Montero onderschept slim de pass. Tamudo Montero passt de bal in één keer door. Santos Viana is nu in balbezit. Santos Viana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Braceli met een sublieme pass. Acerola heeft problemen om de bal te vangen. Acerola passt de bal zonder na te denken. Daar is Santos Viana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos Viana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Roszko passt de bal zonder na te denken. Tamudo Montero is nu in balbezit. Tamudo Montero speelt de bal door. Santos Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Viana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - KP Kluch 0:7

78e minuut.
Šašo trapt de bal weg. Roszko kopt de bal weg. Zająkała kan de bal niet met de borst controleren. Santos Viana is nu in balbezit. Santos Viana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - KP Kluch 0:8

82e minuut.
Hiszpański is nu in balbezit. Hiszpański geeft een hoge lob. Santos Viana heeft problemen om de bal te vangen. Santos Viana haalt uit met een fantastische trap. Fane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - KP Kluch 0:9

86e minuut.
Inworp. Braceli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öispuu rent richting de bal. Santos Viana onderschept slim de pass. Santos Viana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AVIA Świdnik - KP Kluch 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AVIA Świdnik 71%, KP Kluch 29%.
AVIA Świdnik - KP Kluch 0:10