Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BROWARY Stettin Garden 2050
442 Tactiek 777
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten formidable
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Schaeffer onderschept slim de pass. Schaeffer geeft een hoge lob. Quang Lâm speelt de bal door. Klungelig pakt Carrió de bal. Carrió draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pascalin heeft problemen om de bal te vangen. Pascalin geeft een hoge lob. Carrió kopt de bal weg. Joosepson is nu in balbezit. Joosepson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Pascalin geeft een lange en hoge pass. Carrió kopt de bal weg. Joosepson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosepson schiet op doel. Nizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Stettin Garden 2050 0:1

15e minuut.
Staniszewski onderschept slim de pass. Staniszewski speelt de bal door. Maríusson met een sublieme pass. Futrasov geeft de bal voor. Marysek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BROWARY - Stettin Garden 2050 1:1

16e minuut.
Joosepson probeert naar een medespeler te passen. Wojtasik is nu in balbezit. Wojtasik passt de bal zonder na te denken. Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrió haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Golik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Lâm met een snelle inworp. Carrió probeert de bal met de borst te controleren. Carrió draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Stettin Garden 2050 1:2

19e minuut.
Pascalin geeft een lange en hoge pass. Joosepson kopt de bal weg. Carrió is nu in balbezit. Carrió draait met de bal, schiet en ... Nizzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Stettin Garden 2050 1:3

31e minuut.
Staniszewski onderschept slim de pass. Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniszewski onderschept slim de pass. Staniszewski schiet op doel. Hernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Stettin Garden 2050 2:3

37e minuut.
Joosepson rent richting de bal. Joosepson passt de bal met de wreef. Carrió rent richting de bal. Carrió schiet op doel. Nizzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Stettin Garden 2050 2:4

39e minuut.
Azulewicz geeft de bal voor. Hernández speelt de bal door. Staniszewski rent richting de bal. Quang Lâm onderschept slim de pass. Quang Lâm geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 39%, Stettin Garden 2050 61%.
FC BROWARY - Stettin Garden 2050 2:4

47e minuut.
Quang Lâm met een sublieme pass. Carrió bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carrió is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carrió zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Stettin Garden 2050 2:5

55e minuut.
Maríusson rent richting de bal. Gajdzik onderschept slim de pass. Gajdzik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Carrió de bal. Carrió draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gajdzik onderschept slim de pass. Gajdzik geeft de bal voor. Carrió kopt de bal weg. Joosepson rent richting de bal. Joosepson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Golik passt de bal in één keer door. Maríusson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Staniszewski de bal. Staniszewski geeft een hoge lob. Marysek springt en kopt de bal. Hernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Staniszewski rent richting de bal. Staniszewski geeft de bal voor. Marysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marysek draait met de bal, schiet en ... Hernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BROWARY - Stettin Garden 2050 3:5

68e minuut.
Futrasov kopt de bal weg. Azulewicz rent richting de bal. Azulewicz passt de bal met de wreef. Rezek is nu in balbezit. Rezek schiet op doel. Hernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Klungelig pakt Kocór de bal. Marysek onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Azulewicz neemt de hoekschop. Marysek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Staniszewski geeft een lange en hoge pass. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Carrió kopt de bal weg. Joosepson bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosepson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kagels met een sublieme pass. Azulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Azulewicz speelt de bal door. Marysek is nu in balbezit. Marysek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BROWARY 37%, Stettin Garden 2050 63%.
FC BROWARY - Stettin Garden 2050 3:5