Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Destroyers-tg Roossoneri
4 Tactiek 2024
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.2 gemiddelde waardering 47.1
waardeloos Schieten formidabel
zwak Passen goed
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Adamski speelt de bal door. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Magosz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thompson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Baptist zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - Roossoneri 0:1

2e minuut.
Gallen is nu in balbezit. Baptist onderschept slim de pass. Baptist probeert naar een medespeler te passen. Thompson is nu in balbezit. Thompson draait met de bal, schiet en ... Sznajder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Vojnarovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski onderschept slim de pass. Adamski geeft een hoge lob. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - Roossoneri 0:2

5e minuut.
Baptist verovert de bal door een tackle van achteren. Baptist passt de bal zonder na te denken. Caturegli rent richting de bal. Lechantre onderschept slim de pass. Lechantre schiet op doel. Sznajder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Lechantre verovert de bal door een tackle van achteren. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz speelt de bal door. Lechantre rent richting de bal. Lechantre schiet op doel. Sznajder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Huhtanen geeft de bal voor. Adamski rent richting de bal. Adamski passt de bal in één keer door. Lechantre heeft problemen om de bal te vangen. Lechantre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Baptist de bal. Baptist geeft een hoge lob. Caturegli rent richting de bal. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baptist met een snelle inworp. Huhtanen speelt de bal door. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Adamski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lechantre de bal onder controle te krijgen. Caturegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechantre onderschept slim de pass. Lechantre haalt uit met een fantastische trap. Sznajder bokst de bal weg.

27e minuut.
Georgariou heeft problemen om de bal te vangen. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz passt de bal in één keer door. Lechantre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechantre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Caturegli rent richting de bal. Lechantre verovert de bal door een tackle van achteren. Lechantre geeft een hoge lob. Thompson rent richting de bal. Thompson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vojnarovski kopt de bal weg. Piechowicz is nu in balbezit. Piechowicz met een sublieme pass. Baptist rent richting de bal. Baptist haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vojnarovski is nu in balbezit. Formica verovert de bal door een tackle van achteren. Formica speelt de bal door. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Destroyers-tg 83%, Roossoneri 17%.
Destroyers-tg - Roossoneri 0:2

48e minuut.
Lechantre rent richting de bal. Caturegli verovert de bal door een tackle van achteren. de Los Cobos probeert naar een medespeler te passen. Adamski is nu in balbezit. Adamski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Piechowicz de bal onder controle te krijgen. de Los Cobos kopt de bal weg. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz geeft de bal voor. Thompson springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Adamski speelt de bal door. de Los Cobos heeft problemen om de bal te vangen. Piechowicz is nu in balbezit. Piechowicz geeft de bal voor. Baptist kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Adamski verovert de bal door een tackle van achteren. Adamski probeert naar een medespeler te passen. Rančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - Roossoneri 0:3

70e minuut.
Buitenspel voor Lechantre. Goede buitenspelval van de verdediging. García Carreras komt het veld opgelopen. Złocki komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Piechowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Piechowicz geeft de bal voor. García Carreras kopt de bal weg. Baptist rent richting de bal. Baptist draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. García Carreras rent richting de bal. García Carreras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - Roossoneri 0:4

74e minuut.
de Los Cobos met de inworp. Piechowicz rent richting de bal. Piechowicz probeert naar een medespeler te passen. Złocki is nu in balbezit. Złocki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Baptist bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptist geeft de bal voor. Daar is Rančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Carreras is nu in balbezit. García Carreras draait met de bal, schiet en ... Sznajder bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciurba komt het veld opgelopen. Krauze met de inworp. Magosz controleert de bal met de borst. Baptist is nu in balbezit. García Carreras rent richting de bal. García Carreras draait met de bal, schiet en ... Sznajder bokst de bal weg. Złocki is nu in balbezit. Złocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - Roossoneri 0:5

85e minuut.
Krauze geeft een lange en hoge pass. Oglocki kopt de bal weg. Gallen heeft problemen om de bal te vangen. García Carreras rent richting de bal. García Carreras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Destroyers-tg - Roossoneri 0:6

87e minuut.
Caturegli passt de bal in één keer door. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski passt de bal in één keer door. Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złocki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Piechowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Piechowicz met een sublieme pass. Formica bereikt de bal nog maar net als eerste. Formica geeft de bal voor. García Carreras springt en kopt de bal. Sznajder bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Destroyers-tg 90%, Roossoneri 10%.
Destroyers-tg - Roossoneri 0:6