Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wierzchosławice Százhalombattai Arany Ászok
sicario 2 Tactiek N3d5x
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 41.4
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Durleci speelt de bal door. Nicefori bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhermine bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicefori bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicefori schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Sárossy geeft een hoge lob. Presezzi geeft een hoge lob. Daar is Copos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lhermine rent richting de bal. Lhermine draait met de bal, schiet en ... van der Sluis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Lhermine kopt de bal weg. Nicefori heeft problemen om de bal te vangen. Nicefori passt de bal zonder na te denken. Presezzi rent richting de bal. Presezzi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Doeltrap. van der Sluis met een harde bal richting middenveld. Sárossy kopt de bal weg. Klungelig pakt Nicefori de bal. Nicefori haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Presezzi geeft een lange en hoge pass. Lhermine kopt de bal weg. Daar is Shenghuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicefori bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicefori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Presezzi geeft de bal voor. Nicefori is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Copos ... Strafschop! Copos krijgt een gele kaart. Nicefori is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lhermine neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Durleci is nu in balbezit. Durleci schiet op doel. Zvirac kopt de bal weg. Daar is Lhermine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lhermine geeft een lange en hoge pass. van der Sluis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Inworp. bin Mohd Hanafiah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shenghuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shenghuan geeft een hoge lob. Stranzl springt en kopt de bal. Butlewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sárossy neemt de hoekschop. Lhermine kopt de bal weg. Nicefori is nu in balbezit. Nicefori draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Brůček rent richting de bal. Presezzi is nu in balbezit. Presezzi met een sublieme pass. Sárossy rent richting de bal. Sárossy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Durleci rent richting de bal. Durleci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - Százhalombattai Arany Ászok 1:0

35e minuut.
Bieniuk probeert naar een medespeler te passen. Presezzi is nu in balbezit. Presezzi speelt de bal door. Nicefori is nu in balbezit. Nicefori schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Sárossy heeft problemen om de bal te vangen. Sárossy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nicefori de bal. Nicefori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - Százhalombattai Arany Ászok 2:0

41e minuut.
Szulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvirac probeert naar een medespeler te passen. Bieniuk probeert naar een medespeler te passen. Stranzl is nu in balbezit. Stranzl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bieniuk rent richting de bal. Bieniuk passt de bal met de wreef. Sárossy is nu in balbezit. Sárossy geeft een hoge lob. Durleci krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. benhalal komt het veld opgelopen. Popiełuszko komt het veld opgelopen. Dombauer komt het veld opgelopen. Franek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wierzchosławice 30%, Százhalombattai Arany Ászok 70%.
FC Wierzchosławice - Százhalombattai Arany Ászok 2:0

50e minuut.
Stufano verovert de bal door een tackle van achteren. Stufano met een sublieme pass. Presezzi met een sublieme pass. Dombauer is nu in balbezit. Dombauer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Szulik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Popiełuszko met de inworp. Tepić geeft een lange en hoge pass. Dombauer krijgt zijn hoofd ertegen. van der Sluis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Copos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicefori onderschept slim de pass. Szulik is nu in balbezit. Nicefori onderschept slim de pass. Nicefori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - Százhalombattai Arany Ászok 3:0

70e minuut.
Zvirac geeft de bal voor. Gutierrez kopt de bal weg. Stranzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stranzl draait met de bal, schiet en ... Butlewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - Százhalombattai Arany Ászok 3:1

80e minuut.
Nicefori bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicefori passt de bal zonder na te denken. Presezzi heeft problemen om de bal te vangen. Presezzi geeft een lange en hoge pass. Dombauer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wierzchosławice - Százhalombattai Arany Ászok 4:1

85e minuut.
Lhermine speelt de bal door. Popiełuszko is nu in balbezit. Popiełuszko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lhermine de bal. Lhermine geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko geeft een lange en hoge pass. Presezzi geeft de bal voor. Déri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicefori maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wierzchosławice 27%, Százhalombattai Arany Ászok 73%.
FC Wierzchosławice - Százhalombattai Arany Ászok 4:1