Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huana team FC Pawiak
słaba c 1 atak Tactiek H2
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 41
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39 gemiddelde waardering 51.5
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Parker rent richting de bal. Hemrich rent richting de bal. Hemrich geeft de bal voor. Miikkula rent richting de bal. Miikkula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mádl kopt de bal weg. Purwadi is nu in balbezit. Järlak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Järlak krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Miikkula is nu in balbezit. Miikkula passt de bal in één keer door. Daar is Hemrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hemrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - FC Pawiak 0:1

13e minuut.
Järlak geeft een hoge lob. Miikkula is nu in balbezit. Miikkula geeft een hoge lob. Hemrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - FC Pawiak 0:2

16e minuut.
Järlak geeft een lange en hoge pass. Miikkula is nu in balbezit. Olivos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Olivos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Olivos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Miikkula raakt geblesseerd tijdens het duel. Taiocchi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miikkula springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Taiocchi met een snelle inworp. Ştrulă is nu in balbezit. Ştrulă met een sublieme pass. Miikkula is nu in balbezit. Miikkula haalt uit met een fantastische trap. Duró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Marin geeft de bal voor. Inworp. Ştrulă met een snelle inworp. Hemrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemrich draait met de bal, schiet en ... Duró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pecka rent richting de bal. Taiocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Taiocchi speelt de bal door. Miikkula is nu in balbezit. Miikkula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - FC Pawiak 0:3

25e minuut.
Inworp. Taiocchi met een snelle inworp. Ştrulă rent richting de bal. Ştrulă geeft de bal voor. Hemrich krijgt zijn hoofd ertegen. Duró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marin is nu in balbezit. Marin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Järlak met een snelle inworp. Ştrulă geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Adıgözəlov geeft de bal voor. Miikkula kopt de bal weg. Marin is nu in balbezit. Hemrich verovert de bal door een tackle van achteren. Hemrich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ştrulă passt de bal zonder na te denken. Karwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwowski geeft een hoge lob. Hemrich is nu in balbezit. Hemrich draait met de bal, schiet en ... Duró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miikkula heeft problemen om de bal te vangen. Miikkula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - FC Pawiak 0:4

36e minuut.
Kelderman is nu in balbezit. Hemrich verovert de bal door een tackle van achteren. Ględała maakt een afschuwelijke overtreding. Ględała krijgt een gele kaart. Hemrich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Järlak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hemrich springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Duró trapt de bal weg van het doel. Taiocchi kopt de bal weg. Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hemrich rent richting de bal. Ględała legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hemrich raakt geblesseerd tijdens het duel. Ştrulă legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Duró probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - FC Pawiak 0:5

44e minuut.
Ştrulă passt de bal met de wreef. Miikkula is nu in balbezit. Miikkula haalt uit met een fantastische trap. Hemrich kan de bal niet met de borst controleren. Hemrich schiet op doel. Duró bokst de bal weg.

45e minuut.
Miikkula is nu in balbezit. Miikkula passt de bal met de wreef. Hemrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemrich schiet op doel. Duró probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - FC Pawiak 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 63%, FC Pawiak 37%.
huana team - FC Pawiak 0:6

46e minuut.
Taiocchi met een sublieme pass. Miikkula rent richting de bal. Miikkula met een sublieme pass. Hemrich heeft problemen om de bal te vangen. Hemrich schiet op doel. Duró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Taiocchi speelt de bal door. Miikkula rent richting de bal. Miikkula passt de bal met de wreef. Hemrich is nu in balbezit. Hemrich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - FC Pawiak 0:7

51e minuut.
Taiocchi geeft een hoge lob. Miikkula is nu in balbezit. Miikkula speelt de bal door. Hemrich is nu in balbezit. Hemrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - FC Pawiak 0:8

52e minuut.
Hemrich met een sublieme pass. Maschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschke speelt de bal door. Miikkula rent richting de bal. Miikkula schiet op doel. Duró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Malec met een sublieme pass. Pecka bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiocchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taiocchi krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Miikkula is nu in balbezit. Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă passt de bal met de wreef. Hemrich is nu in balbezit. Hemrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - FC Pawiak 0:9

58e minuut.
Hemrich onderschept slim de pass. Hemrich probeert naar een medespeler te passen. Miikkula rent richting de bal. Miikkula haalt uit met een fantastische trap. Duró probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - FC Pawiak 0:10

63e minuut.
Taiocchi probeert naar een medespeler te passen. Miikkula is nu in balbezit. Miikkula met een sublieme pass. Hemrich rent richting de bal. Hemrich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - FC Pawiak 0:11

72e minuut.
Taiocchi is nu in balbezit. Miikkula rent richting de bal. Miikkula geeft een lange en hoge pass. Hemrich maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - FC Pawiak 0:12

74e minuut.
Mádl geeft een hoge lob. Hemrich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taiocchi probeert naar een medespeler te passen. Miikkula rent richting de bal. Miikkula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - FC Pawiak 0:13

78e minuut.
Ginelli geeft een lange en hoge pass. Ştrulă is nu in balbezit. Ştrulă geeft een hoge lob. Daar is Miikkula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miikkula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - FC Pawiak 0:14

80e minuut.
Ilovici rent richting de bal. Hemrich verovert de bal door een tackle van achteren. Hemrich passt de bal zonder na te denken. Miikkula is nu in balbezit. Miikkula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miikkula rent richting de bal. Marin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marin krijgt een gele kaart. Miikkula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hemrich legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Duró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - FC Pawiak 0:15

82e minuut.
Miikkula kopt de bal weg. Marin heeft problemen om de bal te vangen. Hemrich rent richting de bal. Ştrulă rent richting de bal. Ştrulă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hemrich rent richting de bal. Hemrich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - FC Pawiak 0:16

85e minuut.
Taiocchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ştrulă probeert naar een medespeler te passen. Taiocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiocchi geeft de bal voor. Hemrich krijgt zijn hoofd ertegen. Duró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 69%, FC Pawiak 31%.
huana team - FC Pawiak 0:16