Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Skotnik Olimpia Wojnicz
Moja Tactiek tk
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 54.4
weak Schieten excellent
poor Passen solid
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Inworp. Lach met de inworp. Kruszewski geeft de bal voor. Yasin probeert de bal aan de voet te houden. Lazaris is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kruszewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pelczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski haalt uit met een fantastische trap. Boruciak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Radziejowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lazaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Kozajda de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - Olimpia Wojnicz 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Miziniak de bal. Lach is nu in balbezit. Lach passt de bal met de wreef. Lazaris rent richting de bal. Lazaris schiet op doel. Boruciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pelczarski is nu in balbezit. Pelczarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kavtaradze verovert de bal door een tackle van achteren. Kavtaradze passt de bal zonder na te denken. Lazaris speelt de bal door. Pelczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski draait met de bal, schiet en ... Boruciak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - Olimpia Wojnicz 0:2

13e minuut.
Pelczarski rent richting de bal. Wanczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pelczarski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pelczarski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Boruciak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - Olimpia Wojnicz 0:3

13e minuut.
Miziniak met een sublieme pass. Edipoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Pikulec is nu in balbezit. Pelczarski onderschept slim de pass. Pelczarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - Olimpia Wojnicz 0:4

17e minuut.
Kozajda is nu in balbezit. Kozajda geeft een hoge lob. Olkowski speelt de bal door. Daar is Lazaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazaris schiet op doel. Boruciak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - Olimpia Wojnicz 0:5

20e minuut.
Cordero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Radziejowski de bal. Lazaris rent richting de bal. Lazaris draait met de bal, schiet en ... Boruciak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - Olimpia Wojnicz 0:6

23e minuut.
Salu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salu geeft een hoge lob. Inworp. Yasin met de inworp. Marian geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sinagov speelt de bal door. Kavtaradze rent richting de bal. Kavtaradze geeft een hoge lob. Lazaris rent richting de bal. Lazaris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Radziejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziejowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radziejowski krijgt een gele kaart. Pelczarski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pelczarski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Boruciak trapt de bal weg. Kavtaradze kopt de bal weg. Kruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pikulec rent richting de bal. Pikulec passt de bal in één keer door. Cordero geeft een hoge lob. Pelczarski is nu in balbezit. Pelczarski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Olkowski rent richting de bal. Olkowski passt de bal met de wreef. Kavtaradze speelt de bal door. Pelczarski is nu in balbezit. Pelczarski haalt uit met een fantastische trap. Boruciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

43e minuut.
Olkowski rent richting de bal. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkowski onderschept slim de pass. Olkowski geeft de bal voor. Lazaris krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Boruciak trapt de bal weg van het doel. Kavtaradze kopt de bal weg. Klungelig pakt Kozajda de bal. Lazaris rent richting de bal. Lazaris schiet op doel. Boruciak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Skotnik 75%, Olimpia Wojnicz 25%.
Inter Skotnik - Olimpia Wojnicz 0:6

48e minuut.
Kruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszewski geeft de bal voor. Pelczarski rent richting de bal. Pelczarski schiet op doel. Boruciak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - Olimpia Wojnicz 0:7

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szymczak komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Salu rent richting de bal. Salu geeft de bal voor. Klungelig pakt Pelczarski de bal. Pelczarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - Olimpia Wojnicz 0:8

55e minuut.
Kavtaradze passt de bal in één keer door. Kruszewski is nu in balbezit. Kruszewski passt de bal in één keer door. Lazaris is nu in balbezit. Lazaris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lach rent richting de bal. Lach geeft een hoge lob. Pelczarski kopt de bal weg. Daar is Lazaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazaris schiet op doel. Boruciak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - Olimpia Wojnicz 0:9

61e minuut.
Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa geeft een hoge lob. Olkowski probeert naar een medespeler te passen. Pelczarski rent richting de bal. Pelczarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Kmieciak komt het veld opgelopen. Mysiak komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Marian kopt de bal weg. Lach geeft een hoge lob. Lazaris rent richting de bal. Lazaris haalt uit met een fantastische trap. Boruciak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - Olimpia Wojnicz 0:10

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Membribes komt het veld opgelopen. Piotrowski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kavtaradze met een snelle inworp. Pelczarski geeft een hoge lob. Lazaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - Olimpia Wojnicz 0:11

73e minuut.
Yasin probeert naar een medespeler te passen. Szymczak speelt de bal door. Kavtaradze probeert naar een medespeler te passen. Lazaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pelczarski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - Olimpia Wojnicz 0:12

75e minuut.
Piotrowski passt de bal met de wreef. Pikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaris onderschept slim de pass. Pelczarski rent richting de bal. Pelczarski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. M`Barga komt het veld opgelopen. Boruciak met een harde bal richting middenveld. Kavtaradze kopt de bal weg. Pelczarski rent richting de bal. Pelczarski schiet op doel. Boruciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. M`Barga is nu in balbezit. M`Barga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - Olimpia Wojnicz 0:13

78e minuut.
Szymczak rent richting de bal. Szymczak passt de bal zonder na te denken. Piotrowski met een sublieme pass. Pelczarski is nu in balbezit. Pelczarski schiet op doel. Boruciak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Yasin rent richting de bal. Piotrowski onderschept slim de pass. Piotrowski met een sublieme pass. M`Barga heeft problemen om de bal te vangen. M`Barga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pelczarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Lach passt de bal in één keer door. Piotrowski probeert naar een medespeler te passen. M`Barga is nu in balbezit. M`Barga schiet op doel. Boruciak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Skotnik - Olimpia Wojnicz 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Skotnik 83%, Olimpia Wojnicz 17%.
Inter Skotnik - Olimpia Wojnicz 0:14