Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zbrosławice FC Mangol
343 Tactiek PodaniaZAdrianem
61% Balbezit 39%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 32.3
very good Schieten average
adequate Passen weak
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Bell kopt de bal weg. Espada met een sublieme pass. Klungelig pakt Mureşanu de bal. Velazco is nu in balbezit. Velazco geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Skubała passt de bal met de wreef. Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada passt de bal met de wreef. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu draait met de bal, schiet en ... Şərifli bokst de bal weg. Ferraz geeft een lange en hoge pass. Bell kopt de bal weg. Żuralski rent richting de bal. Skubała onderschept slim de pass. Skubała passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Espada geeft een lange en hoge pass. Mureşanu kopt de bal weg. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Eisenknappl bereikt de bal nog maar net als eerste. Widera rent richting de bal. Eisenknappl verovert de bal door een tackle van achteren. Eisenknappl geeft de bal voor. Skubała maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Żuralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuralski geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Darvas zal de hoekschop nemen. Skubała krijgt zijn hoofd ertegen. Şərifli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Klungelig pakt Bell de bal. Bell passt de bal met de wreef. Eisenknappl is nu in balbezit. Eisenknappl geeft een hoge lob. Dávila maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Darvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Velazco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velazco met een sublieme pass. Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC Mangol 0:1

40e minuut.
Espada is nu in balbezit. Demyanenko rent richting de bal. Espada onderschept slim de pass. Espada geeft een hoge lob. Dávila krijgt zijn hoofd ertegen. Şərifli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 40%, FC Mangol 60%.
FC Zbrosławice - FC Mangol 0:1

56e minuut.
Espada bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała speelt de bal door. Demyanenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zbrosławice - FC Mangol 1:1

66e minuut.
Gavanna geeft een hoge lob. Eisenknappl kopt de bal weg. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Radłowski kopt de bal weg. Quiroga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leca. Quiroga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Widera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Calderón Sr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Skubała verovert de bal door een tackle van achteren. Skubała speelt de bal door. Splinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu onderschept slim de pass. Mureşanu schiet op doel. Şərifli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skubała is nu in balbezit. Dávila is nu in balbezit. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Klungelig pakt Mureşanu de bal. Demyanenko is nu in balbezit. Mureşanu begaat een overtreding. Mureşanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 41%, FC Mangol 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zbrosławice - FC Mangol 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Espada kopt de bal weg. Dávila rent richting de bal. Dávila probeert naar een medespeler te passen. Skubała is nu in balbezit. Skubała schiet op doel. Şərifli bokst de bal weg.

97e minuut.
Darvas is nu in balbezit. Gavanna speelt de bal door. Espada is nu in balbezit. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap. Şərifli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

104e minuut.
Dávila met een sublieme pass. Darvas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mureşanu de bal. Skubała rent richting de bal. Skubała haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 27%, FC Mangol 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zbrosławice - FC Mangol 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zbrosławice 35%, FC Mangol 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Zbrosławice - FC Mangol 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Quiroga kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Calderón Sr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC Mangol 1:2
---
Mureşanu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---
Radłowski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC Mangol 1:3
---
Dávila neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC Mangol 2:3
---
Morocutti legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Eisenknappl kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Şərifli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zbrosławice - FC Mangol 3:3
---
Velazco legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
---
Espada neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zbrosławice - FC Mangol 4:3
---
Widera legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Calderón Sr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---