Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Białe rękawki FC FC Marselie 1900
451 druga Tactiek Default tactic
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
51.1 gemiddelde waardering 52.7
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco speelt de bal door. Ince rent richting de bal. Ince geeft de bal voor. Čemerlić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pohančeník met de inworp. Jičínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Jičínský geeft een lange en hoge pass. Rüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüger draait met de bal, schiet en ... Mariello bokst de bal weg.

40e minuut.
Jędrzejak onderschept slim de pass. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Ince bereikt de bal nog maar net als eerste. Ince geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Białe rękawki FC 40%, FC Marselie 1900 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Białe rękawki FC - FC Marselie 1900 0:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciampoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pohančeník probeert naar een medespeler te passen. Ciampoli is nu in balbezit. Ciampoli geeft de bal voor. Mariello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huzior rent richting de bal. Huzior haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - FC Marselie 1900 1:0

60e minuut.
Ciampoli onderschept slim de pass. Ciampoli probeert naar een medespeler te passen. Serangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serangelo geeft een hoge lob. Rüger krijgt zijn hoofd ertegen. Mariello bokst de bal weg.

63e minuut.
Inworp. Pohančeník met de inworp. Jičínský is nu in balbezit. Jičínský geeft de bal voor. Huzior krijgt zijn hoofd ertegen. Mariello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Lang met een sublieme pass. Kufieta probeert naar een medespeler te passen. Ciampoli probeert de bal aan de voet te houden. Pezzi is nu in balbezit. Pezzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Białe rękawki FC - FC Marselie 1900 1:1

82e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. Kufieta is nu in balbezit. Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Merchadier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - FC Marselie 1900 1:2

83e minuut.
Belie geeft de bal voor. Jędrzejak kopt de bal weg. Klungelig pakt Yakarcaklı de bal. Jičínský is nu in balbezit. Jičínský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacheco met de inworp. Ince is nu in balbezit. Ince geeft een lange en hoge pass. Pezzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Merchadier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Boldiş kopt de bal weg. Gavião probeert de bal aan de voet te houden. Čemerlić is nu in balbezit. Čemerlić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Čemerlić bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pelizzaro zal de hoekschop nemen. Merchadier met een sublieme pass. Huzior kopt de bal weg. Jičínský rent richting de bal. Jičínský draait met de bal, schiet en ... Mariello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Ince bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ince geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pezzi kopt de bal weg. Čemerlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchadier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Čemerlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čemerlić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - FC Marselie 1900 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Białe rękawki FC 46%, FC Marselie 1900 54%.
Białe rękawki FC - FC Marselie 1900 1:3