Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 19:36
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: Leśna Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 13811
Reduta Bisztynek Ogniste Fallusy
ania Tactiek 41311l
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
43.5 gemiddelde waardering 54.9
solide Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Predilă met de inworp. Rigopoulos rent richting de bal. Rigopoulos geeft een lange en hoge pass. Sørby springt en kopt de bal. Piechota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - Ogniste Fallusy 0:1

6e minuut.
Predilă passt de bal met de wreef. Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stafik. Stafik krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Predilă onderschept slim de pass. Predilă speelt de bal door. Sørby is nu in balbezit. Sørby draait met de bal, schiet en ... Piechota probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rucki met een sublieme pass. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka geeft de bal voor. Leja krijgt zijn hoofd ertegen. Szakácsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reduta Bisztynek - Ogniste Fallusy 1:1

15e minuut.
bin Rasdin speelt de bal door. Daar is Rigopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rigopoulos passt de bal met de wreef. Daar is Sørby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sørby schiet op doel. Piechota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - Ogniste Fallusy 1:2

21e minuut.
Tautschnig neemt vlug de vrije trap. Túñez kopt de bal weg. bin Rasdin geeft een lange en hoge pass. Sørby is nu in balbezit. Sørby draait met de bal, schiet en ... Piechota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Daar is Rigopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rigopoulos geeft een lange en hoge pass. Piechota speelt de bal door. bin Rasdin is nu in balbezit. bin Rasdin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Grzesiuk heeft problemen om de bal te vangen. Grzesiuk passt de bal zonder na te denken. bin Rasdin is nu in balbezit. bin Rasdin geeft de bal voor. Klungelig pakt Wilczyk de bal. Piechota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Daar is Tautschnig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predilă rent richting de bal. Predilă geeft de bal voor. Sørby is nu in balbezit. Sørby draait met de bal, schiet en ... Piechota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sørby is nu in balbezit. Sørby schiet op doel. Piechota maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Grzesiuk probeert naar een medespeler te passen. bin Rasdin met een sublieme pass. Klungelig pakt Sørby de bal. Sørby draait met de bal, schiet en ... Piechota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - Ogniste Fallusy 1:3

39e minuut.
Rucki probeert naar een medespeler te passen. Predilă is nu in balbezit. Predilă passt de bal in één keer door. Grzesiuk geeft de bal voor. Sørby krijgt zijn hoofd ertegen. Piechota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Waikilef passt de bal in één keer door. Sørby rent richting de bal. Sørby passt de bal in één keer door. Rigopoulos is nu in balbezit. Rigopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reduta Bisztynek 67%, Ogniste Fallusy 33%.
Reduta Bisztynek - Ogniste Fallusy 1:3

49e minuut.
Rigopoulos is nu in balbezit. Rigopoulos geeft de bal voor. bin Rasdin kopt de bal weg. Sørby rent richting de bal. Sørby draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
bin Rasdin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Grzesiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzesiuk geeft de bal voor. Sørby rent richting de bal. Sørby schiet op doel. De bal raakt de paal. Piechota speelt de bal door. Predilă kopt de bal weg. Daar is Wilczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sørby rent richting de bal. Sørby draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - Ogniste Fallusy 1:4

55e minuut.
Stafik onderschept slim de pass. Stafik geeft de bal voor. Sørby is nu in balbezit. Sørby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - Ogniste Fallusy 1:5

61e minuut.
Belodedici probeert naar een medespeler te passen. Durka rent richting de bal. Durka speelt de bal door. Brocea rent richting de bal. Brocea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Tautschnig kopt de bal weg. Rucki is nu in balbezit. bin Rasdin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Rasdin geeft een hoge lob. Sørby springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - Ogniste Fallusy 1:6

65e minuut.
Waikilef geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wilczyk de bal. Rigopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigopoulos met een sublieme pass. Sørby rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kołtun komt het veld opgelopen. Szymborski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Tautschnig kopt de bal weg. Szymborski rent richting de bal. Szymborski passt de bal zonder na te denken. Sørby bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørby haalt uit met een fantastische trap. Piechota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Wilczyk de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - Ogniste Fallusy 1:7

67e minuut.
Waikilef passt de bal met de wreef. Daar is Predilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predilă passt de bal in één keer door. Sørby bereikt de bal nog maar net als eerste. Sørby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - Ogniste Fallusy 1:8

70e minuut.
Predilă met een sublieme pass. Rigopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigopoulos probeert naar een medespeler te passen. Sørby is nu in balbezit. Sørby schiet op doel. Piechota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Inworp. Saganowski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Stafik probeert naar een medespeler te passen. Szymborski is nu in balbezit. Szymborski passt de bal in één keer door. Stafik geeft een hoge lob. Sørby maakt een snoekduik en kopt de bal. Piechota bokst de bal weg.

80e minuut.
Túñez rent richting de bal. Túñez geeft de bal voor. Sørby rent richting de bal. Sørby haalt uit met een fantastische trap. Piechota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - Ogniste Fallusy 1:9

87e minuut.
Stafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafik geeft de bal voor. Sørby rent richting de bal. Sørby draait met de bal, schiet en ... Piechota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - Ogniste Fallusy 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reduta Bisztynek 68%, Ogniste Fallusy 32%.
Reduta Bisztynek - Ogniste Fallusy 1:10