Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Zakrzów Czarni PawkoTeam
532 classico Tactiek ofensywa dla oka
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
48.3 gemiddelde waardering 53
solid Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Stacey passt de bal in één keer door. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bokłaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bokłaga krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Taddei geeft een lange en hoge pass. Nieznośny probeert de bal met de borst te controleren. Hermann onderschept slim de pass. Hefin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hefin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Taranowicz is nu in balbezit. Aragoneses schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Taranowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taddei met een snel genomen vrije trap. Hermann krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Rosenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosenberg met een sublieme pass. Hefin probeert naar een medespeler te passen. Zsinka rent richting de bal. Zsinka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - PawkoTeam 0:1

24e minuut.
Taranowicz speelt de bal door. Hefin rent richting de bal. Taranowicz is nu in balbezit. Taranowicz geeft de bal voor. Hermann krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosenberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hefin rent richting de bal. Hefin geeft een lange en hoge pass. Zsinka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pokrywczyński geeft een hoge lob. Skubała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hefin met een sublieme pass. Zsinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsinka haalt uit met een fantastische trap. Voyeux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Hefin passt de bal met de wreef. Pokrywczyński probeert naar een medespeler te passen. Zsinka is nu in balbezit. Zsinka schiet op doel. Voyeux probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - PawkoTeam 0:2

28e minuut.
Inworp. Pasikowski met de inworp. Skubała speelt de bal door. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Hermann onderschept slim de pass. Hermann passt de bal zonder na te denken. Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg geeft de bal voor. Zsinka krijgt zijn hoofd ertegen. Voyeux bokst de bal weg. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - PawkoTeam 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Zakrzów Czarni 67%, PawkoTeam 33%.
FC Arsenal Zakrzów Czarni - PawkoTeam 0:3

48e minuut.
Smoktunowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stacey heeft problemen om de bal te vangen. Hermann rent richting de bal. Hermann haalt uit met een fantastische trap. Voyeux werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - PawkoTeam 0:4

51e minuut.
Smoktunowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasikowski. Smoktunowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daszek komt het veld opgelopen. Małysa komt het veld opgelopen. Radacz komt het veld opgelopen. Fedor komt het veld opgelopen. Kámory komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Hefin onderschept slim de pass. Hefin geeft de bal voor. Daszek is nu in balbezit. Daszek schiet op doel. Voyeux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Małysa de bal onder controle te krijgen. Stilyanov speelt de bal door. Isbrandt heeft problemen om de bal te vangen. Isbrandt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - PawkoTeam 1:4

67e minuut.
Taranowicz passt de bal zonder na te denken. Hefin heeft problemen om de bal te vangen. Hefin passt de bal in één keer door. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Rosenberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hefin geeft de bal voor. Pasikowski is nu in balbezit. Małysa onderschept slim de pass. Małysa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bokłaga verovert de bal door een tackle van achteren. Laczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Laczi passt de bal met de wreef. Isbrandt heeft problemen om de bal te vangen. Isbrandt haalt uit met een fantastische trap. Mentorski bokst de bal weg. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - PawkoTeam 2:4

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Voyeux niet meer kan verder spelen. Urbacz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mentorski met een harde bal richting middenveld. Taranowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Nieznośny de bal. Daszek is nu in balbezit. Urbacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Zakrzów Czarni - PawkoTeam 2:5

84e minuut.
Klungelig pakt Stilyanov de bal. Daszek onderschept slim de pass. Laczi begaat een overtreding. Laczi krijgt een gele kaart. Daszek raakt geblesseerd tijdens het duel. Małysa wilt de vrije trap nemen. Urbacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Nieznośny rent richting de bal. Hefin verovert de bal door een tackle van achteren. Hefin passt de bal in één keer door. Daszek rent richting de bal. Daszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Zakrzów Czarni 51%, PawkoTeam 49%.
FC Arsenal Zakrzów Czarni - PawkoTeam 2:5