Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grubiorze kp wandowo
Power vol1 Tactiek ogien
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
33.9 gemiddelde waardering 43.2
matig Schieten redelijk
matig Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


9e minuut.
Ochoa kopt de bal weg. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă speelt de bal door. Popara is nu in balbezit. Popara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Ryabushkin passt de bal in één keer door. Przybył is nu in balbezit. Przybył passt de bal in één keer door. Dzienis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przybył rent richting de bal. Przybył haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - kp wandowo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubiorze 58%, kp wandowo 42%.
Grubiorze - kp wandowo 0:1

55e minuut.
Petrini onderschept slim de pass. Petrini geeft een lange en hoge pass. Szarmach kan de bal niet met de borst controleren. Przybył is nu in balbezit. Przybył schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Przybył kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ludavičius de bal onder controle te krijgen. Dzienis rent richting de bal. Dzienis haalt uit met een fantastische trap. Kandilli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - kp wandowo 0:2

75e minuut.
Petrini kopt de bal weg. Burczyński is nu in balbezit. Burczyński geeft een lange en hoge pass. Przybył bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybył draait met de bal, schiet en ... Kandilli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - kp wandowo 0:3

83e minuut.
Przybył onderschept slim de pass. Przybył geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dzienis de bal. Dzienis schiet op doel. Kandilli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - kp wandowo 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubiorze 61%, kp wandowo 39%.
Grubiorze - kp wandowo 0:4