Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hultaje Bulikov United
433 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 40.8
very good Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Zborowski trapt de bal weg van het doel. Hełminiak kan de bal niet met de borst controleren. Hełminiak speelt de bal door. Bąkiewcz rent richting de bal. Bąkiewcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Bulikov United 0:1

7e minuut.
Lagassa geeft een hoge lob. Płoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoski passt de bal met de wreef. Daar is Jasečko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasečko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hultaje - Bulikov United 1:1

12e minuut.
Bąkiewcz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alarcón de bal onder controle te krijgen. Barański rent richting de bal. Barański draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Bulikov United 1:2

18e minuut.
Erbetta rent richting de bal. Erbetta geeft een lange en hoge pass. Płoski probeert de bal aan de voet te houden. Płoski speelt de bal door. Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasečko draait met de bal, schiet en ... Zborowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Błażejczyk met een sublieme pass. Hełminiak is nu in balbezit. Hełminiak passt de bal met de wreef. Barański rent richting de bal. Barański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Petricioli onderschept slim de pass. Petricioli met een sublieme pass. Daar is Hełminiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hełminiak schiet op doel. Alarcón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sztramko is nu in balbezit. Frankinas is nu in balbezit. Frankinas geeft een lange en hoge pass. Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasečko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Stähli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stähli passt de bal zonder na te denken. Płoski geeft een hoge lob. Jasečko heeft problemen om de bal te vangen. Jasečko draait met de bal, schiet en ... Zborowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Erbetta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hultaje - Bulikov United 2:2

36e minuut.
Płoski rent richting de bal. Płoski geeft een lange en hoge pass. Daar is Błażejczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasečko is nu in balbezit. Jasečko schiet op doel. Zborowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Lagassa rent richting de bal. Lagassa geeft een hoge lob. Daar is Uchyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płoski rent richting de bal. Płoski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dymkowski met een sublieme pass. Bąkiewcz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alarcón. Bąkiewcz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

44e minuut.
Dymkowski met een snelle inworp. Błażejczyk heeft problemen om de bal te vangen. Błażejczyk geeft een hoge lob. Bąkiewcz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Bulikov United 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hultaje 48%, Bulikov United 52%.
Hultaje - Bulikov United 2:3

56e minuut.
Frankinas onderschept slim de pass. Frankinas probeert naar een medespeler te passen. Svitavský is nu in balbezit. Svitavský geeft een hoge lob. Jasečko maakt een snoekduik en kopt de bal. Zborowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Lagassa met een snelle inworp. Svitavský bereikt de bal nog maar net als eerste. Svitavský probeert naar een medespeler te passen. Erbetta is nu in balbezit. Erbetta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Erbetta is nu in balbezit. Erbetta passt de bal in één keer door. Płoski speelt de bal door. Jasečko rent richting de bal. Jasečko schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hultaje - Bulikov United 3:3

68e minuut.
Opałacz geeft de bal voor. Barański probeert de bal aan de voet te houden. Hełminiak speelt de bal door. Bąkiewcz is nu in balbezit. Bąkiewcz schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Błażejczyk speelt de bal door. Lagassa rent richting de bal. Lagassa geeft een lange en hoge pass. Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasečko draait met de bal, schiet en ... Zborowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Błażejczyk onderschept slim de pass. Błażejczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alarcón de bal. Bąkiewcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkiewcz schiet op doel. Nicolaescu bokst de bal weg.

73e minuut.
Płoski kan de bal niet met de borst controleren. Płoski speelt de bal door. Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasečko draait met de bal, schiet en ... Zborowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Bulikov United 4:3

75e minuut.
Palma De León geeft een hoge lob. Erbetta heeft problemen om de bal te vangen. Erbetta passt de bal zonder na te denken. Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasečko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Bulikov United 5:3

79e minuut.
Barański is nu in balbezit. Barański draait met de bal, schiet en ... Daar is Frankinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hełminiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hultaje - Bulikov United 5:4

81e minuut.
Klungelig pakt Cioculescu de bal. Cioculescu probeert naar een medespeler te passen. Jasečko rent richting de bal. Jasečko draait met de bal, schiet en ... Uchyła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lagassa rent richting de bal. Lagassa passt de bal zonder na te denken. Palma De León geeft een lange en hoge pass. Dymkowski rent richting de bal. Dymkowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hultaje 42%, Bulikov United 58%.
Hultaje - Bulikov United 5:4