Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rogatka Los Yebacos
02 Tactiek na jebał pies
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
35.5 gemiddelde waardering 60
zwak Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Gąsiorek probeert naar een medespeler te passen. Kölemen is nu in balbezit. Kölemen passt de bal zonder na te denken. Jędrzejewski is nu in balbezit. Jędrzejewski haalt uit met een fantastische trap. Grajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Mularczyk neemt vlug de vrije trap. Daar is Watters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Watters geeft een hoge lob. Predieri is nu in balbezit. Predieri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Predieri is nu in balbezit. Grajewski speelt de bal door. Gąsiorek kopt de bal weg. Horton rent richting de bal. Horton geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Predieri rent richting de bal. Predieri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Jędrzejewski rent richting de bal. Jędrzejewski passt de bal met de wreef. Gąsiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek geeft een hoge lob. Predieri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogatka - Los Yebacos 0:1

22e minuut.
Kölemen is nu in balbezit. Kölemen passt de bal in één keer door. Jędrzejewski rent richting de bal. Jędrzejewski haalt uit met een fantastische trap. Grajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogatka - Los Yebacos 0:2

24e minuut.
Wolfram probeert naar een medespeler te passen. Komar rent richting de bal. Komar met een sublieme pass. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello schiet op doel. Bork kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Jędrzejewski passt de bal in één keer door. Predieri rent richting de bal. Gąsiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek draait met de bal, schiet en ... Grajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Karaszewski is nu in balbezit. Gąsiorek verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiorek speelt de bal door. Daar is Jędrzejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jędrzejewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kölemen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Didyk controleert de bal met de borst. Gąsiorek met een sublieme pass. Jędrzejewski rent richting de bal. Jędrzejewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogatka - Los Yebacos 0:3

45e minuut.
Kölemen passt de bal in één keer door. Gąsiorek heeft problemen om de bal te vangen. Gąsiorek geeft een lange en hoge pass. Jędrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejewski draait met de bal, schiet en ... Grajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rogatka 57%, Los Yebacos 43%.
FC Rogatka - Los Yebacos 0:3

49e minuut.
Horton verovert de bal door een tackle van achteren. Horton speelt de bal door. Gąsiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Didyk probeert naar een medespeler te passen. Watters rent richting de bal. Watters met een sublieme pass. Gąsiorek heeft problemen om de bal te vangen. Gąsiorek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Chí Minh geeft de bal voor. Kölemen rent richting de bal. Kölemen passt de bal in één keer door. Predieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Predieri schiet op doel. Grajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Watters passt de bal zonder na te denken. Gąsiorek heeft problemen om de bal te vangen. Gąsiorek passt de bal zonder na te denken. Predieri rent richting de bal. Predieri draait met de bal, schiet en ... Grajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jędrzejewski is nu in balbezit. Jędrzejewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogatka - Los Yebacos 0:4

71e minuut.
Pulower met een sublieme pass. Wolfram is nu in balbezit. Wolfram passt de bal met de wreef. Jędrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejewski haalt uit met een fantastische trap. Grajewski bokst de bal weg. Predieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Predieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rogatka - Los Yebacos 0:5

81e minuut.
Pulower kopt de bal weg. Klungelig pakt Peryt de bal. Predieri is nu in balbezit. Predieri schiet op doel. Grajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Predieri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kölemen de bal. Stenka begaat een overtreding. Stenka krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Chí Minh passt de bal met de wreef. Watters is nu in balbezit. Watters passt de bal in één keer door. Kölemen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kölemen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rogatka 59%, Los Yebacos 41%.
FC Rogatka - Los Yebacos 0:5